Άρης: Κοντά στον Ιωάννου της Νότιγχαμ

Ο Κύπριος αριστερός μπακ της Νότιγχαμ, Νικόλας Ιωάννου, βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Άρη

Άρης: Κοντά στον Ιωάννου της Νότιγχαμ

Την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας επιδιώκουν οι επιτελείς του Άρη και στην κατεύθυνση αυτή βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον Νικόλα Ιωάννου. Ο λόγος για τον 25χρονο Κύπριο αριστερό μπακ, ο οποίος ανήκει στην Νότιγχαμ Φόρεστ αλλά δεν υπολογίζεται στα πλάνα του κόουτς Κρίς Χάουτον.

Ο παίκτης είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον των κίτρινων και φέρεται πρόθυμος να συνεχίσει την καριέρα του στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Προτιμά, μάλιστα, αυτήν την προοπτική, παρά την Χάντερσφιλντ που με την σειρά της έχει κινηθεί για να αποκτήσει τον παίκτη, από τη στιγμή που μείνει ελεύθερος από την Φόρεστ.

Το θέμα είναι πως στην Νότιγχαμ ακόμα δεν έχουν αποφασίσει το πως θα διαχειριστούν την περίπτωση του Ιωάννου, ο οποίος διατηρεί συμβόλαιο με τους κόκκινους ως το καλοκαίρι του 2023. Αν δηλαδή θα αποδεσμευθεί ή θα παραχωρηθεί δανεικός για έξι μήνες. Στον Άρη επιλέγουν τον δανεισμό, ποντάρουν στην επιθυμία του παίκτη και στις καλές «άκρες» που διατηρούν με την Φόρεστ και το πιθανότερο είναι πως αυτή θα είναι η πρώτη μεταγραφική κίνηση του Ιανουαρίου για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.