ΑΕΚ: Σε δύσκολη θέση ο Καρέρα

Η ισοπαλία και παράλληλα μετριότατη εμφάνιση της ΑΕΚ απέναντι στον Βόλο συγκέντρωσε και πάλι... σύννεφα πάνω από τον Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος βρίσκεται πλέον σε δύσκολη θέση...

ΑΕΚ: Σε δύσκολη θέση ο Καρέρα

Δύσκολη προβλέπεται η αυριανή μέρα στην ΑΕΚ και το αυτό ισχύει για τη θέση στην οποία βρίσκεται πλέον ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» Μάσιμο Καρέρα.

ΑΕΚ - Βόλος 2-2: Είχε τα πάντα η ματσάρα στο «Γ. Καμάρας»! (vids, highlights)

Η «Ένωση» πραγματοποίησε μετριότατη εμφάνιση τη Δευτέρα απέναντι στον Βόλο, σε σημείο μάλιστα που στις καθυστερήσεις χρειάστηκε τη σωτήρια απόκρουση του Τσιντώτα στο τετ α τετ με τον Μπαρτόλο, προκειμένου να αποφύγει την εντός έδρας ήττα.

ΑΕΚ-Βόλος 2-2: Αλμπάνης: «Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία»

Ύστερα και από αυτό το αποτέλεσμα, η ΑΕΚ μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια της και δύο στα τελευταία οκτώ, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, κάτι που επιφέρει εύλογα αμφισβήτηση για τον τεχνικό ηγέτη της ομάδας.

Καρέρα: «Δεν αρκεί να λέγεσαι… ΑΕΚ, για να κερδίσεις» (vid)

Το βαρύ κλίμα ενισχύει και η αγωνιστική συμπεριφορά ορισμένων παικτών όπως ο Σάκχοφ, ο οποίος μετά το εγκληματικό τάκλιν στον Ουάρντα (το οποίο έχρηζε από μόνο του απευθείας κόκκινης κάρτας) φρόντισε να... κλειδώσει την κόκκινη χτυπώντας τον Αιγύπτιο στο κεφάλι.

ΑΕΚ: Χάνουν Ολυμπιακό Παουλίνιο και Σάκχοφ (vids)

Αυτή είναι η γενικότερη αίσθηση που υπάρχει στον σύλλογο, ωστόσο κάτι επίσημο ή έστω και ανεπίσημο από την πλευρά του Δημήτρη Μελισσανίδη ακόμα δεν υπάρχει.

Μελισσανίδης: «Κανένα θέμα προπονητή στην ΑΕΚ»

Θυμίζουμε ότι ο ισχυρός άνδρας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ είχε στηρίξει δημόσια τον Καρέρα πριν από μόλις δύο εβδομάδες, μετά τις συνεχόμενες ήττες από Μπράγκα και Παναθηναϊκό.

Φυσικά ενδεχόμενη αλλαγή προπονητή σε αυτό το σημείο, με το υπάρχον ρόστερ και κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες είναι αμφίβολο αν θα άλλαζε κάτι δραστικά στην ΑΕΚ, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα έχει σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα...