Καρέρα: «Δεν αρκεί να λέγεσαι… ΑΕΚ, για να κερδίσεις» (vid)

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, είπε μετά την ισοπαλία (2-2) με τον Βόλο πως δεν αρκεί το όνομα μεγάλης ομάδας για τη νίκη, αλλά θέλει και μεγάλη προσπάθεια. 

Καρέρα: «Δεν αρκεί να λέγεσαι… ΑΕΚ, για να κερδίσεις» (vid)

Δεν έμεινε ικανοποιημένος από την ισοπαλία (2-2) με τον Βόλο στη Ριζούπολη, ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, που είπε πως δεν αρκεί το όνομα μεγάλης ομάδας για τη νίκη, αλλά θέλει και μεγάλη προσπάθεια.

ΑΕΚ - Βόλος 2-2: Είχε τα πάντα η ματσάρα στο «Γ. Καμάρας»! (vids)

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Για το ματς: «Δεν μου άρεσε το πρώτο ημίχρονο, δεν μπήκαμε σωστά και αυτό με βάζει σε σκέψεις, πρέπει να αλλάξουμε συμπεριφορά, δεν είμαστε συγκεντρωμένοι, δεν είμαστε μαχητικοί».

Για το αν αναφέρεται σε συγκεκριμένους παίκτες: «Αναφέρομαι σε όλη την ομάδα, όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε. Πρέπει να τρέχουμε, να υποφέρουμε και να δίνουμε τα πάντα».

Για το αν ήταν ματς παγίδα: «Μόνοι μας το δημιουργήσαμε, δεν αρκεί να λέγεσαι ΑΕΚ για να κερδίσεις, πρέπει να υποφέρεις για να κερδίσεις».

Για το τι σημαίνει αυτή η ισοπαλία: «Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, πέρσι όταν ήρθα ήμασταν πίσω στην βαθμολογία και ανεβήκαμε, χρειάζεται να καταλάβουμε πως πρέπει να μπαίνουμε στα παιχνίδια, δεν κερδίζονται οι αγώνες στα χαρτιά αλλά με σκληρή δουλειά».