ΑΕΚ: Χάνουν Ολυμπιακό Παουλίνιο και Σάκχοφ (vids)

Ο Παουλίνιο και ο Σάκχοφ αποβλήθηκαν στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Βόλο και ο Μάσιμο Καρέρα δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του για το ματς με τον Ολυμπιακό στις 3 Ιανουαρίου.

ΑΕΚ: Χάνουν Ολυμπιακό Παουλίνιο και Σάκχοφ (vids)

Η ΑΕΚ έμεινε στο 2-2 με το Βόλο και το κακό γίνεται ακόμα μεγαλύτερο αν σκεφτεί κανείς ότι μετράει απώλειες και ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα τελείωσε το παιχνίδι με τους Βολιώτες με εννιά ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα στο 74' αποβλήθηκε ο Παουλίνιο με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο 88' αποβλήθηκε ο Σάκχοφ που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο στο 46' ως αλλαγή.

Ο Μάσιμο Καρέρα δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των δύο ποδοσφαιριστών για το ματς με τον Ολυμπιακό που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 3 Ιανουαρίου στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Στο 1-1 του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ ο Παουλίνιο είχε πάρει τη θέση του Μπακάκη στο 71', ενώ ο Σάκχοφ δεν είχε παίξει καθόλου σε εκείνο το ματς. Έτσι ο Ιταλός προπονητής είναι υποχρεωμένος να προετοιμάσει την ομάδα του χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες των δύο ποδοσφαιριστών του.

Η κόκκινη του Παουλίνιο

Η κόκκινη του Σάκχοφ