Μπουσέ o απόρθητος - Δεν έχει δεχθεί γκολ ο τερματοφύλακας του Άρη

O τερματοφύλακας του ΆρηΖακαρί Μπουσέ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του στα τέσσερα ματς που αγωνίστηκε στη Super League.

Μπουσέ o απόρθητος - Δεν έχει δεχθεί γκολ ο τερματοφύλακας του Άρη

Η νίκη του Άρη επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League, έφερε τους «κίτρινους» στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης παρέα με τον Ολυμπιακό, ο οποίος το μεσημέρι της Κυριακής υποδέχεται την ΑΕΛ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

ΟΦΗ - Άρης 0-3: Super-3 στο Ηράκλειο

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου πέρασε με το επιβλητικό 3-0 από το «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», διατηρώντας το μηδέν παθητικό για όγδοη φορά σε αυτό τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος κι ενώ εκκρεμεί ο αγώνας με την ΑΕΚ. Σε τέσσερις από τις οκτώ αυτές αναμετρήσεις, ο Ζακαρί Μπουσέ ήταν ο «φύλακας άγγελος» της εστίας του Άρη.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας πήρε φανέλα βασικού στο 1-0 επί του Παναθηναϊκού στο Ολυμπιακό Στάδιο (4/10 για την 4η αγωνιστική), στο 1-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στο ουδέτερο των «Ζωσιμάδων» (17/10 για την 5η αγωνιστική), στο 1-0 επί του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι του «Κλεάνθης Βικελίδης» (13/12 για τη 12η αγωνιστική) και το Σάββατο (19/12) στο 3-0 επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Ο Γάλλος τερματοφύλακας όχι μόνο έχει καταφέρει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του στα τέσσερα παιχνίδια που την έχει υπερασπιστεί, αλλά το έχει καταφέρει έχοντας μπροστά του και τέσσερις διαφορετικές αμυντικές γραμμές!

Σε κανένα από τα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια δεν ήταν ίδια η αμυντική τετράδα του Άρη, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τον Μπουσέ να την κατευθύνει σωστά, ώστε οι «κίτρινοι» να μη δεχθούν γκολ και να πάρουν εν τέλει ισάριθμες νίκες.

Αναλυτικά η αμυντική τετράδα του Άρη στα ματς που αγωνίστηκε ο Ζακαρί Μπουσέ (από δεξιά προς τα αριστερά):

Με Παναθηναϊκό (0-1): Σάκιτς, Ρόουζ, Δεληζήσης, Γκάνεα
Με Απόλλωνα Σμύρνης (1-0): Σούντγκρεν, Ρόουζ, Δεληζήσης, Σάκιτς
Με ΠΑΟΚ (1-0): Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Δεληζήσης, Σάκιτς
Με ΟΦΗ (0-3): Σούντγκρεν, Ρόουζ, Μπεναλουάν, Σάκιτς

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ