ΟΦΗ - Άρης 0-3: Super-3 στο Ηράκλειο

Εξαιρετικός ο Άρης κέρδισε εύκολα στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ με 3-0 και έπιασε στην κορυφή τον Ολυμπιακό, με τους νταμπλούχους Ελλάδας να έχουν ένα ματς λιγότερο. 

ΟΦΗ - Άρης 0-3: Super-3 στο Ηράκλειο

Ο Άρης κέρδισε εκτός έδρας 3-0 τον ΟΦΗ και...έπιασε τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχει ματς περισσότερο.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου ξεκίνησε εντυπωσιακά, στο πρώτο δεκάλεπτο είχε φάσεις για γκολ αλλά στη συνέχεια ο ΟΦΗ ισορρόπησε αλλά τα περίμενε όλα από τον Νέιρα.

Ο Άρης...μίλησε σε κρίσιμα σημεία με τον Μπερτόλιο στο 29’ να ανοίγει το σκορ και τον ίδιο παίκτη στο 42’ να διαμορφώνει το 2-0, απέναντι σε έναν ΟΦΗ που είχε πολλά ζητήματα στην άμυνα με τους Σίλβα, Γκάμα, Μπερτόλιο και Μάνο να μην...πιάνονται.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ, προσπάθησε αλλά είχε μόλις μια κλασική ευκαιρία στο 0-2, με τον Άρη να...τελειώνει τον αγώνα με το πέναλτι (το κέρδισε ο Μάνος) του Ματίγια στο 76’ με τον μέσο της ομάδας να σηκώνει τη φανέλα του Σιαμπάνη, ο οποίος ήταν με τους αναπληρωματικούς στην εξέδρα.

«ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ»

ΟΦΗ – ΑΡΗΣ 0-3

Γήπεδο: «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Σκόρερ: 29’, 42’ Μπερτόλιο, 76' Ματίγια

Κίτρινες: Νέιρα, Σίλβα, Μεγιάδο, Βαφέας, Μπουσέ, Σάκιτς

Οι συνθέσεις...

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου – Βούρος, Βαφέας, Διαμαντής, Λυμπεράκης (78' Κοροβέσης) – Στάικος (57’ Γρίβας), Μεγιάδο (86' Γκαργκαλατζίδης), Νέιρα – Μπαλογιάννης (78' Γιάννου), Στάρτζεον, Σαρδινέρο (86' Σουρνάκης)

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Μπουσέ – Σούντγκρεν, Ροζ, Μπεναλουάν, Σάκιτς – Σάσα (90'+1' Μπακούτσης), Ματίγια – Μπρούνο Γκάμα (71' Τζέγκο), Σίλβα (71' Μαντσίνι), Μπερτόλιο (71' Ματέο Γκαρσία) – Μάνος (79' Λόπεθ)