Ολυμπιακός: Οι λύσεις του Μαρτίνς για το «9»

Ο Πέδρο Μαρτίνς πονοκεφαλιάζει με τις απουσίες των Χασάν και Ελ Αραμπί. Η υποψηφιότητα του Σουντανί για την κορυφή της επίθεσης, ο ρόλος του Φορτούνη, ο Μασούρας που έχει το γκολ και ο Κάιπερς που έμεινε για επιπλέον λύση για την επίθεση.

Ολυμπιακός: Οι λύσεις του Μαρτίνς για το «9»

Ακόμα μία πολύ δύσκολη κατάσταση καλούνται να διαχειριστούν στον Ολυμπιακό. Ούτε στον χειρότερό του εφιάλτη δεν περίμενε ο Πέδρο Μαρτίνς ότι θα ζούσε αυτό που ζει από χθες. Ο Αχμέντ Χασάν και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, κάτι που σημαίνει ότι για το ματς με τον Παναθηναϊκό δεν υπολογίζονται. Φυσικά ούτε για το παιχνίδι με τη Σίτι. Στον Ρέντη πάντα ήταν έτοιμοι για τέτοιες καταστάσεις, αλλά η ταυτόχρονη απώλεια των δύο επιθετικών είναι ένα πολύ σοβαρό πλήγμα για την ομάδα σε ένα σημείο που έχει μπροστά της καθοριστικά παιχνίδια.

Τα γκολ που χάνει ο Ολυμπιακός από Ελ Αραμπί, Χασάν

Στο άκουσμα των άσχημων νέων που ήρθαν από τους δύο Αφρικανούς ποδοσφαιριστές «πάγωσαν» στον Ολυμπιακό, ένιωσαν σαν κάποιος να τους κάνει ένα κακόγουστο αστείο. Κι όμως, αυτή είναι η πραγματικότητα και αυτά είναι τα δεδομένα που έχει δημιουργήσει η πανδημία. Μέχρι να ξεκινήσει ο εμβολιασμός των πολιτών η ζωή θα συνεχίζεται με τον κορονοϊό να είναι μέρος της καθημερινότητας που θα επηρεάζει τα πάντα.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οι πιθανότητες αναβολής του ντέρμπι!

Στον Ρέντη ξέρουν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι για να αλλάξουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν την επόμενη μέρα και συγκεκριμένα τα ματς που έχουν μπροστά τους προκειμένου να ετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα και να καλύψουν αυτά τα μεγάλα κενά που έχουν δημιουργηθεί.

Ο Σουντανί που τρέχει να καλύψει το χαμένο έδαφος

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αρχίσει και βάζει τα πράγματα κάτω προκειμένου να βρει την καλύτερη λύση. Δεν είναι απλό να καλυφθούν τα κενά αυτών των δύο ποδοσφαιριστών. Είναι πολύ μεγάλες οι απώλειές τους, αλλά τώρα είναι και η κατάλληλη στιγμή να βγουν όλοι μπροστά. Ας δούμε τις λύσεις που έχει στα χέρια του ο Πέδρο Μαρτίνς και τι προτίθεται να κάνει για να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο τις απώλειες των Χασάν, Ελ Αραμπί. Πρώτα απ’ όλα ο Χιλάλ Σουντανί είναι ο παίκτης που υπάρχει στο ρόστερ γι’ αυτόν τον λόγο, για να παίξει δηλαδή στην κορυφή της επίθεσης. Μέχρι τώρα ο Αλγερινός έχει παίξει 14 λεπτά στο ματς με τον Ατρόμητο και πέντε λεπτά στο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι. Προέρχεται από ρήξη προσθίου χιαστού και αυτό το διάστημα της διακοπής ο Πέδρο Μαρτίνς παλεύει να τον ετοιμάσει για να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα επόμενα ματς...

*Το «ψευτοεννιάρι» Φορτούνης

*Ο στρατιώτης... Μασούρας

*Έτοιμος ο Κάιπερς