Τα γκολ που χάνει ο Ολυμπιακός από Ελ Αραμπί, Χασάν

Είναι τεράστιες οι απώλειες των Ελ Αραμπί, Χασάν για τον Ολυμπιακό. Το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί είναι πολύ μεγάλο με τους παίκτες να έχουν συμμετοχή στα περισσότερα γκολ της ομάδας του Πειραιά.

Τα γκολ που χάνει ο Ολυμπιακός από Ελ Αραμπί, Χασάν

Οι απώλειες των Αχμέντ Χασάν, Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχουν προκαλέσει "παγωμάρα" στον Ολυμπιακό. Δεν είναι και απλή ιστορία για καμία ομάδα στον κόσμο να χάνει τους δύο βασικούς της επιθετικούς.

Οι Πειραιώτες θα κληθούν να παίξουν χωρίς τα βαριά τους όπλα στα επόμενα ματς και για τον Πέδρο Μαρτίνς το κενό τους είναι τεράστιο. Ο Ολυμπιακός χάνει πολύ μεγάλο μέρος της δύναμης του, αλλά θα κληθεί να ξεπεράσει και αυτή τη δυσκολία και αυτό το μεγάλο εμπόδιο που υψώνεται μπροστά του στο δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου και για την ευρωπαϊκή πορεία.

Δείτε τα 9 γκολ των Ελ Αραμπί, Χασάν στη Super League 1 (vids)

Ο Ελ Αραμπί και ο Χασάν δεν είναι δύο απλοί επιθετικοί, είναι οι κολόνες του Ολυμπιακού, είναι οι παίκτες που σηκώνουν την ομάδα στις πλάτες τους. Ακόμη και οι αριθμοί λένε την αλήθεια για τους δύο επιθετικούς των Πειραιωτών. Συγκεκριμένα οι "ερυθρόλευκοι" έχουν σημειώσει συνολικά 17 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι δυο τους έχουν σημειώσει μαζί έντεκα γκολ. Πέντε έχει βάλει ο Χασάν και έξι ο Ελ Αραμπί. Τα έντεκα από τα 17 είναι δικά τους. Προσθέστε και τις δύο ασίστ που έχει μοιράσει ο Αιγύπτιος και τότε φτάνουμε τα 13 γκολ που θα λείψουν από τον Ολυμπιακό λόγω της απώλειας τους και το πρόβλημα είναι τεράστιο για την ομάδα του Πειραιά.