Super League 1: Όλα δείχνουν συνέχιση, παρά το lockdown

Παρά την επιβολή πανελλαδικού lockdown, γίνεται προσπάθεια να συνεχιστεί κανονικά η Super League 1, με την τήρηση αυστηρού υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Super League 1: Όλα δείχνουν συνέχιση, παρά το lockdown

Από το πρωί του Σαββάτου (7/11, 06:00) επιβάλλεται πανελλαδικό lockdown μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριακός Μητσοτάκης.

Αναφορικά με τα αθλητικά δρώμενα, γίνεται προσπάθεια να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα της Super League 1, όπως άλλωστε συμβαίνει στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες με καθεστώς lockdown.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 18:00 ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, θα ανακοινώσει ότι θα συνεχιστεί κανονικά η αγωνιστική δράση, με τις υγειονομικές αρχές να δίνουν την έγκρισή τους.

Τι ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός για την άθληση: «Θα είμαστε πιο ανεκτικοί»

Ασφαλώς, είναι δεδομένο ότι θα τηρούνται τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα και οι ομάδες θα υποβάλλονται διαρκώς τεστ για τον κορονοϊό, ώστε να μην υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος να δημιουργηθούν εστίες μετάδοσης του ιού. Κάτι αντίστοιχο εικάζεται ότι συμβεί και με την Basket League.

Εν αναμονή των εξελίξεων, η διοργανώτρια αρχή θα ανακοινώσει ότι το ς το ματς του Άρη με την ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί στο «Κλ. Βικελίδης» και όχι στη Λαμία, εφόσον το Lockdown θα είναι καθολικό.