Κούγιας για Γιώργο Σαββίδη: «Χαίρομαι που άρχισε και μαθαίνει τις σωστές ελληνικές λέξεις»

Άμεση ήταν η απάντηση του Αλέξη Κούγια στον Γιώργο Σαββίδη και τα όσα είπε ο τελευταίος σε ερώτηση οπαδού του ΠΑΟΚ, μετά τη δήλωση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΛ την Κυριακή, στο τέλος της αναμέτρησης Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ

Κούγιας για Γιώργο Σαββίδη: «Χαίρομαι που άρχισε και μαθαίνει τις σωστές ελληνικές λέξεις»

Η απάντηση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΛ, στον Γιώργο Σαββίδη.

«Μου έστειλαν την απάντηση του γιου Σαββίδη σε ερώτηση οπαδού του ΠΑΟΚ που με αφορά και θέλω να κάνω τις εξής τρεις παρατηρήσεις:

1. Χαίρομαι που μετά από δέκα χρόνια στην Ελλάδα ο γιος Σαββίδη άρχισε και μαθαίνει τις σωστές ελληνικές λέξεις.

2. Χαίρομαι επίσης, γιατί έμαθα επιτέλους ποια είναι η δουλειά του.

Κάτι είχα καταλάβει πέρυσι μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Τούμπα και πως το 1-1 έγινε 3-1, και

Αλέξης Κούγιας για τερματοφύλακα που άδειασε το τέρμα του σε φάουλ: «Για πόσο μ... μας περνάτε;»

3. Λυπάμαι πολύ για το πως ο γιος του Σαββίδη αντιμετωπίζει εμάς τους υπόλοιπους όταν εκφράζουμε το δικαιολογημένο ενδιαφέρον μας και μια διαφορετική γνώμη από τον Παπαθεοδώρου, τον Κυριάκο, τον Κόλκα, τον Θωμαΐδη και τον Μάκη Γκαγκάτση για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο στα χρόνια της εξυγίανσης, την οποίαν ειδικά εγώ έχω προκαλέσει.

Αλίμονο μας, γιατί ο γιος Σαββίδη είναι νέο παιδί και η γενικότερη συμπεριφορά του, αλλά και η συμπεριφορά του περιβάλλοντος του, μας δείχνει τι μας περιμένει εμάς τους υπόλοιπους στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα επόμενα χρόνια, εάν δεν παρέμβει η ελληνική κυβέρνηση και η ελληνική δικαιοσύνη».

Το γκολ του Νινούα στο Αγρίνιο και τα όσα σχολίασε μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό, ο Αλέξης Κούγιας, προκάλεσαν αντιδράσεις.

Μάλιστα υπήρξε σχετική ερώτηση προς τον Γιώργο Σαββίδη για το αν προτίθεται να κάνει κάτι η ομάδα με τον γιο του μεγαλομετόχου να σχολιάζει: «Στα α@@@, εμείς τη δουλειά μας».