Αλέξης Κούγιας για τερματοφύλακα που άδειασε το τέρμα του σε φάουλ: «Για πόσο μ... μας περνάτε;»

Ο Αλέξης Κούγιας με γραπτή του δήλωση καυτηρίασε το γκολ που δέχτηκε τερματοφύλακας ομάδας της Super League, σε χτύπημα φάουλ, χωρίς να αναφέρεται σε ονόματα ομάδων.

Αλέξης Κούγιας για τερματοφύλακα που άδειασε το τέρμα του σε φάουλ: «Για πόσο μ... μας περνάτε;»

Σε γραπτή δήλωση προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας σχολιάζοντας κυριακάτικο παιχνίδι της Super League χωρίς, ωστόσο να αναφέρει τα ονόματα των ομάδων. Πάντως ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ δεν αναφέρεται στην ομάδα του, αφού εκείνη δεν είχε ματς την Κυριακή (1/11).

Αναλυτικά στη γραπτή του δήλωση αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας:

«Ρε σεις πόσο μαλ… μας περνάτε;

Κανένας σοβαρός ποδοσφαιρικός εισαγγελέας δεν υπάρχει;

Μόλις λέμε δόξα τω Θεώ, κάτι μπορεί να γίνει και να δούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με 14 ομάδες και με αληθινούς ιδιοκτήτες, αρκούν 2 λεπτά για να τα διαλύσουν όλα.

Είχα να δω τερματοφύλακα να αδειάζει το τέρμα και να κάθεται πίσω από το τείχος από ένα παιχνίδι του Ακράτητου με το Καματερό, όταν είχα τον Άρη Πετρούπολης.

Ελπίζω να τα αλλάξει όλα ο νέος ιδιοκτήτης, που έρχεται και αυτός από το εξωτερικό, χωρίς να ξέρει που είναι η πόλη, ούτε αν είναι νησί ή ξηρά.

Εγώ το δηλώνω και δεν φοβάμαι και κανέναν.

Το σχόλιο του σπεσιαλίστα των φάουλ Τσιάρτα για το γκολ του Νινούα (vid)

Είναι ο μοναδικός τρόπος για να προστατεύσω την ομάδα μου, γιατί πολύ φοβάμαι ότι στον δεύτερο γύρο και στα playout θα ξαναδούμε, όπως και στο παρελθόν, κάποιες ομάδες που δεν πατάνε στην αντίπαλη περιοχή, όταν παίζουν με συγκεκριμένες ομάδες, ούτε για να δουν πως είναι το χορτάρι, να ξαναγίνονται Μπαρτσελόνες.

Όλα αυτά τα έχω πει στον προπονητή μου και τους ποδοσφαιριστές μου, ότι πρέπει να τα περιμένουμε και να τα θεωρούμε δεδομένα.

Δυστυχώς γι αυτές τις ομάδες η τύχη τους είναι προδιαγεγραμμένη και θα έχουν την τύχη του Πλατανιά, της Κέρκυρας, του Πανθρακικού, της Βέροιας και άλλων.

Όταν χάσεις το ηθικό πλεονέκτημα δεν σε σώζει τίποτα, ούτε ο Γιαννάκης ο Παπαδόπουλος, ούτε ο Πουρλιοτόπουλος…

Όπου Μάκης και μάλαμα!».

Σημειωτέον ότι γκολ από εκτέλεση φάουλ την Κυριακή, δέχτηκε ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού...