Άρης: Πρόβλημα με τον Μανού Γκαρθία
Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός πάσχει από σύνδρομο κοιλιακών προγαγωγών.
Νέο αγωνιστικό πρόβλημα προέκυψε στον Άρη, με τον Μανού Γκαρθία να τίθεται εκτός προπονήσεων λόγω συνδρόμου κοιλιακών προσαγωγών. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, που είχε αισθανθεί έντονες ενοχλήσεις τις προηγούμενες ημέρες, υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες επιβεβαίωσαν το συγκεκριμένο πρόβλημα.
Ο Γκαρθία έχει ήδη ξεκινήσει πρόγραμμα θεραπείας κι αναμένεται να χάσει την αναμέτρηση με το Βόλο σε περίπου δύο εβδομάδες.
Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Άρη:
Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Άρη.
Η προπόνηση της Δευτέρας ήταν απογευματινή και έγινε στις προπονητικές εγκαταστάσεις.
Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με νευρομυϊκή ενεργοποίηση για την πρόληψη τραυματισμών, συνεχίστηκε με παιχνίδι διατήρησης της μπάλας με υπεραρρυθμία και ολοκληρώθηκε με ένα μπλοκ αγωνιστικών παιχνιδιών υψηλής έντασης (σύντομης διάρκειας).
Ο Μάνου Γκαρθία, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες αισθάνθηκε ενοχλήσεις, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και σύμφωνα με τα αποτελέσματά τους ταλαιπωρείται από σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών (ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας).
Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί.