Στην Ελλάδα για τον «σβούρα» ο πρόεδρος της Νότιγχαμ

Ντύνεται στα «ερυθρόλευκα» ο Μπάρι Μακ Κέι, θα είναι κανονικά στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, στο Ζέεφελντ.

 

Στην Ελλάδα για τον «σβούρα» ο πρόεδρος της Νότιγχαμ

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Σκοτσέζου εξτρέμ Μπάρι Μακ Κέι από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στην Ελλάδα.

Αυτό αναφέρει σήμερα το ΦΩΣ σύμφωνα με το οποίο στην Ελλάδα βρίσκεται γι'΄αυτό το λόγο ο πρόεδρος της Νότγχαμ Φόρεστ, Νίκολας Ράντολ.

Οι Άγγλοι τονίζουν ότι πως η παρουσία του στην Ελλάδα έχει να κάνει με τον Μακ Κέι, προκειμένου να τελειώσουν και τα τυπικά στη συγκεκριμένη υπόθεση. Ο Ράνταλ αυτές τις ημέρες είναι συνεχώς με τον Γιάννη Βρέντζο με τον οπ[οίο έτσι κι αλλιώς έχουν εξαιρετική συνεργασία και από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η πραγματικότητα είναι πως ο Σκωτσέζος εξτρέμ βρίσκεται με το ένα πόδι στο Ρέντη και εκείνοι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις επιμένουν ότι στις 15 Ιουνίου θα βρίσκεται στο Ρέντη.

Για τον Μπάρι Μακ Κέι, πάντως, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μιλούν με τα καλύτερα λόγια. «Τέτοιο ποδοσφαιριστή εμείς δεν είχαμε», ήταν το σχετικό σχόλιο όταν ρωτήθηκαν για τον Σκωτσέζο εξτρέμ της Νότιγχαμ Φόρεστ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που παίζει στο αριστερό άκρο της επίθεσης με το δεξί πόδι να είναι καλό.

Πολλές φορές κατά τη διάρκεια του αγώνα συγκλίνει προς την περιοχή και επιχειρεί σουτ με το δεξί του πόδι. Είναι πολύ καλός χειριστής της μπάλας, ενώ έχει την ευχέρεια να χρησιμοποιεί με την ίδια άνεση και το αριστερό του πόδι. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού που έχουν συλλέξει πληροφορίες για τον Μακ Κέι έχουν να λένε τα καλύτερα για την αξία του. Ο Ολυμπιακός έχει άλλη πίεση βέβαια αν και αυτό το έχει ζήσει και στους Ρέιντζερς, αλλά όχι στο ίδιο επίπεδο.

Ο εξτρέμ της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι μία ανάσα από τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες. Μόνο τα τυπικά απομένουν για να γίνει και επίσημα ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων.

Και στο περιθώριο της παρουσίασης για τα εισιτήρια διαρκείας οι άνθρωποι του Ολυμπιακού επιβεβαίωσαν ότι ο Μακ Κέι είναι παίκτης που απασχολεί σοβαρά την ομάδα του Πειραιά.