Επιβεβαιώνουν και οι Άγγλοι για Μακ Κέι

Ρεπορτάζ από την Αγγλία επισημαίνουν ότι βρίσκεται στη χώρα μας ο πρόεδρος της Νότιγχαμ και τελειώνει η μεταγραφή του Σκωτσέζου στον Ολυμπιακό.

Επιβεβαιώνουν και οι Άγγλοι για Μακ Κέι

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Μπάρι Μακ Κέι εκτός αν προκύψει κάτι συγκλονιστικό τις επόμενες ημέρες. Ο Σκωτσέζος εξτρέμ θεωρείται κλεισμένος από τους «ερυθρόλευκους» και το μόνο που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωση.

Η επιβεβαίωση ήρθε και από τα αγγλικά Μέσα, τα οποία στα ρεπορτάζ τους τονίζουν πως ο παίκτης έχει κλείσει στον Ολυμπιακό. Μάλιστα υπογραμμίζουν ότι ο πρόεδρος της Νότιγχαμ Φόρεστ, Νίκολας Ράνταλ βρίσκεται στην Ελλάδα αυτές τις ημέρες. Στέκονται σε αυτό το γεγονός και επισημαίνουν πως η μεταγραφή του Μπάρι Μακ Κέι στον Ολυμπιακό είναι θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί.

Για τον Σκωτσέζο εξτρέμ έχει ενημερωθεί και ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έχει παρακολουθήσει τον ποδοσφαιριστή και έχει σχηματίσει καλή άποψη. Ο Πορτογάλος άναψε το πράσινο φως προκειμένου να αποκτηθεί ο παίκτης από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Είναι ποδοσφαιριστής, ο οποίος είναι απρόβλεπτος στο παιχνίδι του και είναι πολύ σημαντικό πως μπορεί να χρησιμοποιήσει με την ίδια άνεση και τα δύο του πόδια. Κυρίως παίζει με το δεξί και αυτό του δίνει τη δυνατότητα να συγκλίνει προς τα μέσα, να σουτάρει και να απειλεί την αντίπαλη εστία.

Το θέμα είναι ότι πλέον και τα Μέσα στην Αγγλία παρουσιάζουν ως τελειωμένη τη μεταγραφή του Μπάρι Μακ Κέι στον Ολυμπιακό με τον πρόεδρο της Νότιγχαμ να έχει έρθει στην Ελλάδα.