«Τέτοιο παίκτη δεν είχε ο Ολυμπιακός» (vids)

Ο Μπάρι Μακ Κέι είναι σχεδόν κλεισμένος από τους Πειραιώτες. Τι λένε οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» για τον Σκωτσέζο εξτρέμ. Με ποιους θα κλείσει αυτή η θέση.

«Τέτοιο παίκτη δεν είχε ο Ολυμπιακός» (vids)

Σχεδόν ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού θα πρέπει να τον θεωρούμε τον Μπάρι Μακ Κέι. Ο εξτρέμ της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι μία ανάσα από τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες. Μόνο τα τυπικά απομένουν για να γίνει και επίσημα ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων.

Και στο περιθώριο της παρουσίασης για τα εισιτήρια διαρκείας οι άνθρωποι του Ολυμπιακού επιβεβαίωσαν ότι ο Μακ Κέι είναι παίκτης που απασχολεί σοβαρά την ομάδα του Πειραιά. Η πραγματικότητα είναι πως ο Σκωτσέζος εξτρέμ βρίσκεται με το ένα πόδι στο Ρέντη και εκείνοι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις επιμένουν ότι στις 15 Ιουνίου θα βρίσκεται στο Ρέντη.

Για τον Μπάρι Μακ Κέι, πάντως, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μιλούν με τα καλύτερα λόγια. «Τέτοιο ποδοσφαιριστή εμείς δεν είχαμε», ήταν το σχετικό σχόλιο όταν ρωτήθηκαν για τον Σκωτσέζο εξτρέμ της Νότιγχαμ Φόρεστ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που παίζει στο αριστερό άκρο της επίθεσης με το δεξί πόδι να είναι καλό.

Πολλές φορές κατά τη διάρκεια του αγώνα συγκλίνει προς την περιοχή και επιχειρεί σουτ με το δεξί του πόδι. Είναι πολύ καλός χειριστής της μπάλας, ενώ έχει την ευχέρεια να χρησιμοποιεί με την ίδια άνεση και το αριστερό του πόδι. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού που έχουν συλλέξει πληροφορίες για τον Μακ Κέι έχουν να λένε τα καλύτερα για την αξία του. Ο Ολυμπιακός έχει άλλη πίεση βέβαια αν και αυτό το έχει ζήσει και στους Ρέιντζερς, αλλά όχι στο ίδιο επίπεδο.

Με την απόκτηση του Μπάρι Μακ Κέι, όμως, κλείνει ο Ολυμπιακός στα εξτρέμ; Οι Πειραιώτες είναι βέβαιο ότι θα προχωρήσουν στη μεταγραφή ακόμα ενός ξένου παίκτη για τα άκρα της επίθεσης τους. Αυτή τη στιγμή έχουν τον Λάζαρο, τον Φετφατζίδη, τον Μακ Κέι που θα έρθει και αυτός και θα αποκτηθεί ακόμη ένας για να γεμίσουν τα άκρα του Ολυμπιακού. Για να επιστρέψουμε στο θέμα του Μακ Κέι μη ξεχνάμε πως οι Ρέιντζερς τον είχαν στο στόχαστρο τους και επιθυμούσαν να τον πάρουν πίσω. Το γεγονός, όμως πως η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη δίνει προβάδισμα στον Ολυμπιακό.