Παμλίδης: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε και να χάσουμε-Αφού υπάρχει το VAR, ό,τι και να λέμε περισσεύει»

Ο σκόρερ του γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Παμλίδης μίλησε για την ισοπαλία απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά και το ακυρωθέν γκολ του Ελ Αραμπί από το VAR.

Παμλίδης: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε και να χάσουμε-Αφού υπάρχει το VAR, ό,τι και να λέμε περισσεύει»

Για την ισοπαλία που απέσπασε ο ΠΑΣ Γιάννινα από τον Ολυμπιακό, αλλά και το γκολ του Ελ Αραμπί στο φινάλε του αγώνα, που ακύρωσε το VAR ως οφσάιντ, μίλησε ο σκόρερ του «Άγιαξ της Ηπείρου» Γιώργος Παμλίδης στο Metropolis.

Αναλυτικά είπε:

Για την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό και την εκκίνηση στο πρωτάθλημα: «Είμαστε λίγο κουρασμένοι, αλλά σε καλή κατάσταση. Και το πρώτο και το δεύτερο παιχνίδι ήταν δύσκολα και απαιτητικά. Απολογισμό έχουμε δύο βαθμούς. Αν μας έλεγαν πριν από τα παιχνίδια ότι θα είχαμε αυτό τον απολογισμό δεν θα το πιστεύαμε.

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-1: Το γκολ του Χασάν που δεν μέτρησε (vid)

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-1: Την… πάτησε στην Ήπειρο

Φτάσαμε όμως στο σημείο να λέμε ότι είναι λίγοι οι δύο βαθμοί γιατί ήμασταν πολύ καλοί και στα δύο παιχνίδια. Μπορούσαμε να το κερδίσουμε και να το χάσουμε το ματς με τον Ολυμπιακό όπως εξελίχθηκε. Αυτά τα ματς είναι κίνητρο για όλους μας. Είχαμε αποχή έναν χρόνο από τη μεγάλη κατηγορία και το θέλαμε αυτό το ξεκίνημα».

Μαρτίνς: «Είδαν ότι η διαφορά μεγαλώνει και ξεκίνησαν νωρίτερα - Ανέντιμο το VAR» (vids)

Για την επίμαχη φάση του γκολ του Ελ Αραμπί στο φινάλε: «Εκείνη τη στιγμή ήμουν αλλαγή. Από τη στιγμή που υπάρχει το VAR, ό,τι και να λέμε περισσεύει. Μιλάει η τεχνολογία. Τι να λέμε τώρα. Δεν μπορούμε να πάρουμε άλλη θέση. Είχαμε άλλη μια αμφισβητούμενη φάση με τον Γκριζμάν. Νόμιζα είχε περάσει η μπάλα την γραμμή, τελικά δεν είχε περάσει. Διαμαρτυρήθηκα, αλλά μετά που το είδα, ηρέμησα και κατάλαβα ότι τσάμπα διαμαρτυρήθηκα. Ήταν το τελευταίο λεπτό, υπήρχε πολύ μεγάλη ένταση. Αλλά υπάρχει η τεχνολογία γι’ αυτό τον λόγο. Στο τέλος χαμογελάσαμε για τη μεγάλη μας προσπάθεια».

Και το VAR φταίει, αλλά και ο Ολυμπιακός!