Μαρτίνς: «Είδαν ότι η διαφορά μεγαλώνει και ξεκίνησαν νωρίτερα - Ανέντιμο το VAR» (vids)

Έξαλλοι είναι στον Ολυμπιακό για το ακυρωθέν γκολ του Αχμέντ Χασάν (για οφσάιντ του Ελ Αραμπί) στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-1), κάτι που εκφράστηκε και δια στόματος Πέδρο Μαρτίνς.

Μαρτίνς: «Είδαν ότι η διαφορά μεγαλώνει και ξεκίνησαν νωρίτερα - Ανέντιμο το VAR» (vids)

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού χαρακτήρισε σωστό τον διαιτητή Καραντώνη, αλλά ανέντιμη την απόφαση του VAR να ακυρωθεί το γκολ του Χασάν στο 91' του αγώνα με τον ΠΑΣ και άφησε αιχμές με την ατάκα του "δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία φορά. Είδαν ότι η διαφορά άρχισε να μεγαλώνει και φέτος ξεκίνησαν νωρίτερα".

Οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς στο MEGA για τη φάση του αγώνα:

"Πρόκειται για ανέντιμη φάση του VAR. Δεν ήταν λάθος του διαιτητή, ήταν πολύ σωστός. Όμως είναι μια ανέντιμη απόφαση του VAR. Είναι μια άδικη απόφαση που μας στερεί βαθμούς. Δεν είναι η πρώτη φορά το βλέπουμε και φοβόμαστε ότι δεν θα είναι και η τελευταία.

Είναι άδικο να βλέπει ο κόσμος στα video των επαναλήψεων πως δεν υπάρχει οφσάιντ και το VAR αδίκως και με έναν ανέντιμο τρόπο να δίνει οφσάιντ. Επαναλαμβάνω ότι δεν φταίει ο διαιτητής σε αυτό, αλλά το VAR έκανε λάθος. Δεν προσπαθούμε να ανακαλύψουμε δικαιολογίες, γιατί οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

Όποιος βλέπει τις εικόνες, ξέρει την αλήθεια. Να παραδεχτούν πως έκαναν λάθος και πως στέρησαν βαθμούς από τον Ολυμπιακό. Πέρυσι το είδαμε αρκετές φορές, σήμερα επειδή είδαν ότι η διαφορά έχει αρχίσει να μεγαλώνει, ξεκίνησαν αρκετά νωρίτερα".

SHARE AddThis Sharing ButtonsShare to Messenger

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ