Καμαρά: «Γι αυτό είναι μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός»

Ο Μαντί Καμαρά μίλησε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού με 2-0, για την εικόνα της ομάδας, την συνεργασία του με τον Εμβιλά και τον επαναληπτικό με την Ομόνοια.

Καμαρά: «Γι αυτό είναι μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός»

Για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού με 2-0 και την εικόνα των «ερυθρόλευκων», τον Εμβιλά και τη συνεργασία μαζί του, αλλά και τον επαναληπτικό με την Ομόνοια, μίλησε μετά το ματς της 3ης αγωνιστικής για την Super League, ο Μαντί Καμαρά.

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός 2-0: «Καθάρισε» με τους... συνήθεις υπόπτους! (highlights)

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός 2-0: Τα highlights του αγώνα

Πιο συγκεκριμένα ο Αφρικανός μέσος επισήμανε στη NOVA για:

Το εάν μετράει το αποτέλεσμα και όχι η εικόνα: «Ήταν πολύ σημαντική η σημερινή νίκη. Θέλαμε να κερδίσουμε για να μείνουμε στην πρώτη θέση και τώρα έχουμε έναν πολύ σημαντικό παιχνίδι».

Τον Γκιγιέρμε και τον Εμβιλά: «Είναι αλήθεια πως ο Γκιγιέρμε δεν είναι πια στην ομάδα και ήταν ένας πολύ σημαντικός παίκτης. Έτσι όλη η βοήθεια που μας προσέφερε δεν την έχουμε. Έχουμε όμως άλλους παίκτες όπως τον Εμβιλά, τον Καφού και τον Μπουχαλάκη γιατί το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να πηγαίνει καλά».

Σάββατο, 26/09/2020 23:24 Super League 1

Κριτική Ολυμπιακού: Ο Βαλμπουενά και οι... άλλοι!

Τις αλλαγές: «Αυτό σημαίνει να είσαι μεγάλη ομάδα. Να έχεις λύσεις στον πάγκο να βοηθάνε».

Το ματς με την Ομόνοια: «Έχουμε κάνει τρία ματς και έχουμε τρεις νίκες. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Όλοι ξέρουμε το πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή μας στο Champions League».