Κριτική Ολυμπιακού: Ο Βαλμπουενά και οι... άλλοι!

Ο Ματιέ Βαλμπουενά έβγαλε ξανά το... μαγικό του ραβδάκι και μαζί με τους Ελ Αραμπί, Ραντζέλοβιτς και Σα οδήγησαν τον Ολυμπιακό στη νίκη επί του Παναιτωλικού.

Κριτική Ολυμπιακού: Ο Βαλμπουενά και οι... άλλοι!

ΣΑ: Έβγαλε το... ψωμί του και με το παραπάνω ο Πορτογάλος γκολκίπερ, στο τετ α τετ με τον Μάζουρεκ που το έβγαλε με εντυπωσιακή απόκρουση. Είναι ξεκάθαρο ότι με την παρουσία του εμπνέει εμπιστοσύνη στα γκολπόστ. Δεν χρειαζόταν βέβαια να το μάθουμε στο αποψινό ματς.

ΜΠΡΟΥΝΟ: Πολύ καλό ματς ο Βραζιλιάνος ως δεξιός μπακ που έκοψε δύο φορές τους παίκτες του Παναιτωλικού, όταν έβγαιναν σε αντεπιθέσεις-φαρμάκι! Σε γενικές γραμμές έβγαλε ένταση. Μπορεί να μην βοήθησε τόσο πολύ επιθετικά, αλλά ανασταλτικά ήταν εξαιρετικός.

ΣΕΜΕΔΟ: Ταλαιπωρήθηκε λίγο από τον Ματσόλα στο πρώτο ημίχρονο, όμως, η συνολική του παρουσία ήταν πολύ καλή. Βγήκε νικητής στις περισσότερες μονομαχίες.

ΣΙΣΕ: Σε ορισμένες περιπτώσεις έδειξε να μην έχει γρήγορες αντιδράσεις, πήγε λίγο στο πρώτο ημίχρονο να βρει τον μπελά του από τον Ματσόλα, αλλά στάθηκε μια χαρά.

ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Είχε αρκετή δουλειά ανασταλτικά, καθώς ο Παναιτωλικός από το 20’ και μετά αποφάσισε να ξεμυτίσει από την περιοχή του. Θα μπορούσε να πετύχει και μία γκολάρα με ένα αριστερό “βολέ” που έφυγε λίγο άουτ.

ΚΑΜΑΡΑ: Μπορεί να μην έπιασε τα υψηλά στάνταρ απόδοσης άλλων αγώνων, αλλά και σε αυτό το ματς ήταν στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων. Υπήρχαν στιγμές που έπαιρνε... παραμάζωμα τους αντιπάλους του.

ΕΜΒΙΛΑ: Πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, με μυαλό, εγκεφαλικό παιχνίδι και με πάσες - διαβήτη! Ο Γάλλος θα μπορούσε να σκοράρει κιόλας. Εκείνο που άρεσε ήταν ότι κάλυπτε τους κενούς χώρους που δημιουργούνταν και ουκ ολίγες φορές έκοψε πάσε - φαρμάκι των αντιπάλων του.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Δραστήριος ο διεθνής Έλληνας εξτρέμ, είχε τη σέντρα στην κεφαλιά του Ελ Αραμπί που έβγαλε ο Κνετ και έτρεχε σε όλο το γήπεδο. Είχε μία καλή ευκαιρία για γκολ, αλλά σε γενικές γραμμές κάτι του έλειπε στην τελική προσπάθεια.

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Είχε την ασίστ σ το γκολ του Ελ Αραμπί και απέδειξε για ακόμη μία φορά με την εμφάνισή του ότι ο Μαρτίνς έχει απόλυτο δίκιο που ποντάρει πάνω του.

ΚΑΪΠΕΡΣ: Ήταν αρκετά καλός ως δεύτερος φορ στο πρώτο 20λεπτο, πίεζε, έτρεχε, είχε και ένα σουτ από το ύψος της περιοχής που του είπαν “όχι” οι αμυντικοί του Παναιτωλικού, αλλά στη συνέχεια κάπου χάθηκε δικαιολογημένα. Έκανε το ντεμπούτο του και δεν έχει “δέσει” ακόμα με τους υπόλοιπους.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Τι να πει κανείς για τον Ελ Αραμπί. Τυχαίνει τον τελευταίο καιρό να βλέπει τερματοφύλακες να κάνουν τα ματς της ζωής τους! Ο Φαμπιάνο με την Ομόνοια και απόψε ο Κνετ που έδιωξε σε κόρνερ μία τέλεια κεφαλιά. Ο Μαροκινός τελικά άνοιξε το σκορ και βοήθησε πολύ στο να φύγει ο Ολυμπιακός με τη νίκη.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Μπήκε στο 46’ αντί του Κάιπερς και δύο λεπτά αργότερα έβγαλε τη μαγική μπαλιά στον Ραντζέλοβιτς, απ’ όπου προήλθε το 1-0. Τι άλλο να γράψεις για τον Γάλλο σούπερ σταρ! Είναι “κόσμημα” για τον Ολυμπιακό και... τρόμος για τους αντιπάλους. Για ακόμη μία φορά εντυπωσιακός.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Μπήκε στο 65’ για να έχει ο Ολυμπιακός περισσότερες βοήθειες ανασταλτικά, καθώς ο Παναιτωλικός άρχισε να ανεβαίνει. Μια χαρά στάθηκε.

ΡΑΦΙΝΙΑ: Μπήκε στο 77’ και πρόλαβε να βγάλει μία σέντρα - λουκούμι στον Χασάν, ασχέτως αν δεν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΚΑΦΟΥ: Μπήκε στο 77’ και εννιά λεπτά αργότερα χρίστηκε σκόρερ. Στο διάστημα που αγωνίστηκε έριξε και δέχτηκε αρκετό ξύλο!

ΧΑΣΑΝ: Του πιστώνεται το πείσμα του να διεκδικήσει την μπάλα από τον Μεντίνα και δικαιώθηκε, φεύγοντας από το Καραϊσκάκη με μία ασίστ.