Φερέιρα: «Ο Βόλος έκανε τα πάντα να κρατήσει το «0» με πολλά φάουλ»

Ο Αμπέλ Φερέιρα μίλησε για τον τρόπο που αντιμετώπισε ο Βόλος την ομάδα του τον ΠΑΟΚ, ώστε να κρατήσει το μηδέν, όπως και τα κατάφερε (0-0).

Φερέιρα: «Ο Βόλος έκανε τα πάντα να κρατήσει το «0» με πολλά φάουλ»

Για το 0-0 στον Βόλο απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, τα πολλά φάουλ που έκαναν για να κόψουν τον ρυθμό της ομάδας του και τις αλλαγές στα πρόσωπα, μίλησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Αμπέλ Φέρεϊρα.

Βόλος - ΠΑΟΚ 0-0: Νέοι παίκτες, παλιές συνήθειες (vid)

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμπελ Φερέιρα στη NOVA:

«Η αλήθεια είναι πως προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας παρ' όλες τις αλλαγές, σε ένα δύσκολο γήπεδο, απέναντι σε μια σκληροτράχηλη ομάδα που έκανε τα πάντα για να κρατήσει το «0», με πολλά φάουλ για να σταματήσει το ρυθμό. Εμείς προσπαθήσαμε να επιτεθούμε με πολλούς τρόπους, δεν μας βγήκε. Παρόλο που είχαμε πολλές αλλαγές δεν θέλω να σταθώ σε αυτό γιατί όλοι αυτοί οι παίκτες έχουν ποιότητα και παίζουν στον ΠΑΟΚ, όπως είπα ήταν ένα δύσκολο σε ένα τέτοιο γήπεδο, απέναντι σε μια ομάδα με έναν προπονητή που τους έλεγε να κάνουν φάουλ για να σταματήσουν το ρυθμό, θα συναντήσουμε πολλές τέτοιες ομάδες, πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

Βόλος - ΠΑΟΚ 0-0: Φωνάζει για πέναλτι ο Μπαριέντος (vid)

«Προσπαθήσαμε να παίξουμε αυτό που ξέρουμε, είχαμε κάποιες ευκαιρίες, δεν μπορώ να πω ότι οι παίκτες μου δεν προσπάθησαν, είχαμε ένα γήπεδο και έναν αντίπαλο που μας δυσκόλεψε παρόλα αυτά δεν μπορώ να πω ότι τα παιδιά δεν έκαναν ότι μπορούσαν. Από την άλλη δεν μπορώ να λέω ότι εμπιστεύομαι όλους τους ποδοσφαιριστές και μετά να μην τους βάζω να παίζουν. Όταν υπάρχουν πολλά παιχνίδια και τέτοιες συνθήκες, πρέπει να παίρνουν χρόνο».

Τέλος υπογράμμισε: «Είμαι προπονητής αρκετά χρόνια, έχουμε πολλούς έμπειρους ποδοσφαιριστές που ξέρουν να διαχειρίζονται τέτοιες καταστάσεις, αλλά έχουμε και νέους ποδοσφαιριστές που πρέπει να τους εξηγήσουμε ότι δεν υπάρχει χρόνος να χαιρόμαστε και να μένουμε πολύ σε μια επιτυχία ή αντίστοιχα να επηρεαζόμαστε από ένα κακό αποτέλεσμα».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας