Βόλος - ΠΑΟΚ 0-0: Νέοι παίκτες, παλιές συνήθειες (highlights)

Ο ΠΑΟΚ παραμονές του αγώνα με την Κράσνονταρ άφησε δυο βαθμούς (0-0) στον Βόλο. Δείτε τα highlights του αγώνα.

Βόλος - ΠΑΟΚ 0-0: Νέοι παίκτες, παλιές συνήθειες (highlights)

Ο Βόλος κράτησε τον ΠΑΟΚ 0-0 στο Πανθεσσαλικό για την 3η αγωνιστική της Super League.

Οι φιλοξενούμενοι που έπαιξαν με πολλούς νέους παίκτες ενόψει του αγώνα με την Κράσνονταρ στα πλέι οφ του Champions League, είχαν δοκάρι με τον Τσόλακ.

Βόλος - ΠΑΟΚ 0-0: Φωνάζει για πέναλτι ο Μπαριέντος (vid)

Είτε τον υποτίμησε τον Βόλο, είτε εξ’ ανάγκης προχώρησε σε ροτέισον ο Άμπελ Φερέιρα ενόψει της ρεβάνς με την Κράσνονταρ, η ουσία είναι πως οι Θεσσαλονικείς υπέστησαν εκτός προγράμματος γκέλα στο Πανθεσσαλικό (0-0). Εκεί όπου υποχρεώθηκαν σε δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία έπειτα από το 1-1 στην Τούμπα με τον Ατρόμητο.

Κράσνονταρ: Τραυματίστηκε ο Μάρκους Μπεργκ

Υποτονικός ο «δικέφαλος του βορρά», ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο κόντρα στον Βόλο που είχε και την καλή κυκλοφορία της μπάλας και τις ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.

Στο 32' ο Τσόλακ κέρδισε πέναλτι για τον ΠΑΟΚ, όμως ο διαιτητής πήρε πίσω την απόφαση του, αφού συμβουλεύτηκε το VAR, υποδεικνύοντας σε θέση οφσάιντ τον Κροάτη, στο ξεκίνημα της φάσης.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ είχε ένα καλό πρώτο 20λεπτο, εκεί δημιούργησε τις καλές στιγμές του για να πάρει την νίκη, είχε και το δοκάρι με τον Τσόλακ στο 50’, αλλά εστία δεν βρήκε.

Έπειτα από το 65’, ο ρυθμός έπεσε εκ νέου, ο Βόλος κράτησε με σχετική άνεση ως το φινάλε τον πόντο της ισοπαλίας, ενώ έχει και λόγους να διαμαρτύρεται για τον μη καταλογισμό πέναλτι στο 81’, όταν ο Ίνγκασον βρήκε με το χέρι στο πρόσωπο τον Γκουαροτσένα εντός περιοχής, αλλά ο διαιτητής Φωτιάς υπέδειξε να συνεχιστεί το ματς.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Βόλος- ΠΑΟΚ 0-0

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο

Διαιτητής: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας)

Σκόρερ: -

Κίτρινες: Περέα, Δουβίκας, Τέκιο, Γκουαροτσένα.

Κόκκινες: -

ΒΟΛΟΣ (Λόπεθ): Γκαραβέλης, Τέκιο, Σάντσες, Κολόμπο, Φεράρι, Ριένστρα, Τσοκάνης, Μπαριέντος (85' Κιάκος), Μαρτίνες (58’ Μπαρτόλο), Περέα (50’ Γκουαρατσένα), Δουβίκας.

ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Ζ. Ζίβκοβιτς, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μιχάι, Ουαγκέ (73' Κούτσιας), Εσίτι (63' Ελ Καντουρί), Νινούα, Περέιρα (63' Γιαννούλης), Πέλκας (56’Α. Ζίβκοβιτς), Βρακάς (56’ Τζόλης), Τσόλακ.

Δείτε το πέναλτι που «ακύρωσε» ο VAR