Βασιλαντωνόπουλος: «Επιβράβευση η παρουσία μου στην ενδεκάδα»

Έκπληξη προκάλεσε η παρουσία στο βασικό σχήμα της ΑΕΚ του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου, στον αποψινό αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Βασιλαντωνόπουλος: «Επιβράβευση η παρουσία μου στην ενδεκάδα»

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος της ΑΕΚ μίλησε για την επιλογή του Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος τον χρησιμοποίησε στη μεσαία γραμμή.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Βασιλαντωνόπουλος:

Για τη συμμετοχή του στο κέντρο: «Είναι δύσκολο, αλλά κατάφερα να ανταποκριθώ σε αυτή τη θέση. Με επέλεξε ο προπονητής μου και έπρεπε να ανταποκριθώ για να πάρουμε τη νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους».

Για τη δουλειά που κάνει στα Σπάτα και αν νιώθει επιβράβευση: «Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Θέλω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να ανταμείψω τον προπονητή μου».

Παναιτωλικός-ΑΕΚ 0-2: Τα highlights της αναμέτρησης

Για το πως ένιωσε που έπαιξε στο κέντρο: «Δεν έχω ξαναπαίξει σε αυτή τη θέση στο παρελθόν. Αλλά ο προπονητής μας επιλέγει και από τη στιγμή που μας επιλέγει πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Κάθε θέση είναι διαφορετική και έχει διαφορετικά τρεξίματα. Έχω συνηθίσει να αγωνίζομαι ως δεξί μπακ και είναι διαφορετικό να παίζεις ως εξάρι».

Καρέρα: «Εξαίρετος παίκτης ο Μάνταλος»

Για το αν πιστεύει ότι είναι η χρονιά του: «Πάνω από όλα προέχει η ομάδα και να είμαι έτοιμος να ανταποκρίνομαι για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Θα το κρίνει ο προπονητής, όποτε επιλέγει εμένα να αγωνιστώ πρέπει να είμαι έτοιμος»

Παναιτωλικός - ΑΕΚ 0-2: Οι Μάνταλος, Λιβάγια το έβαλαν, ο Τσιντώτας το έβγαλε! (highlights)

Για το αν του έχει πει ο Καρέρα ότι θα παίζει στο κέντρο: «Δεν έχουμε συζητήσει κάτι. Ο προπονητής μου με επέλεξε εκεί, αλλά δεν έχουμε πει ότι θα αγωνίζομαι στη συγκεκριμένη θέση. Χρειάζομαι χρόνο, δεν έχω ξαναπαίξει στη συγκεκριμένη θέση. Ποτέ με μια εμφάνιση δεν μπορείς να πεις ότι γνωρίζεις μια θέση. Συνεχίζουμε τη δουλειά και θα δούμε από εδώ και πέρα».