Καρέρα: «Εξαίρετος παίκτης ο Μάνταλος»

Ο Μάσιμο Καρέρα έπλεξε το εγκώμιο του Πέτρου Μάνταλου για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού, ενώ αναφέρθηκε και στον Βασιλαντωνόπουλο.

Καρέρα: «Εξαίρετος παίκτης ο Μάνταλος»

Η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από το Αγρίνιο επικρατώντας με σκορ 2-0 του Παναιτωλικού. Με την είσοδο του Πέτρου Μάνταλου στον αγωνιστικό χώρο άλλαξε όλη η εικόνα των "κιτρινόμαυρων" και κατάφεραν να φτάσουν στο διπλό.

Ο Μάσιμο Καρέρα στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο Αγρίνιο είπε αρχικά: «Είναι ένα σύστημα που μας ταιριάζει. Στην αρχή, ωστόσο ήμασταν πολύ αργοί και η μπάλα δεν μπορούσε να φτάσει στους επιθετικούς», ανέφερε και στη συνέχεια μίλησε για τον Πέτρο Μάνταλο: «Ο Μάνταλος είναι ένα εξαίρετος παίκτης με τεράστιο ταλέντο. Η είσοδος του βοήθησε να περάσει η μπάλα στους επιθετικούς και να αλλάξει όλη η εικόνα της ομάδας».

Για το ποιος ήταν πιο σημαντικός στο ματς του Αγρινίου, δηλαδή ο Τσιντώτας ή ο Μάνταλος είπε: «Σίγουρα ο τερματοφύλακας, ο οποίος κράτησε το 1-0 και μας κράτησε στο παιχνίδι δίνοντας μας ώθηση για να βάλουμε και το δεύτερο γκολ».

Ο Μάσιμο Καρέρα σχολίασε και την απόδοση του Βασιλαντωνόπουλου, ο οποίος έπαιξε βασικός: «Για όλους ήταν έκπληξη εκτός από τον ίδιος. Τον βλέπω στις προπονήσεις, είναι εξαιρετικός και γι' αυτό έπαιξε. Είμαι ευχαριστημένος απ' όλη την ομάδα, πάλεψε, έδωσε τα πάντα και αυτή η νίκη είναι ακόμα πιο γλυκιά όταν έρχεται μέσα από πόνο και μεγάλη προσπάθεια», είπε χαρακτηριστικά. Κλείνοντας για το παιχνίδι με τη Σεν Γκάλεν τόνισε: «Θα δούμε τώρα ποιος θα είναι ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι».