ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 1-1: Φόρεσε το … ελληνικό κουστούμι (vids, highlights)

Ο ΠΑΟΚ φόρεσε το ... ελληνικό του κουστούμι και μετά τις νίκες στην Ευρώπη επί της Μπεσίκτας και της Μπενφίκα, παραχώρησε ισοπαλία (1-1) στο μαχητικό Ατρόμητο.

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 1-1: Φόρεσε το … ελληνικό κουστούμι (vids, highlights)

Ο ΠΑΟΚ φόρεσε το … Ελληνικό του κουστούμι, και μετά τις νίκες στην Ευρώπη επί της Μπεσίκτας και της Μπενφίκα και στο πρωτάθλημα επί της Λάρισας, προσγειώθηκε απότομα και παραχώρησε ισοπαλία (1-1) στον ψυχωμένο Ατρόμητο.

Δειτε ΕΔΩ τα highlights του αγώνα ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 1-1

Στο πρώτο μέρος ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε την κατοχή (60%-40%), αλλά οι μέσοι και ιδιαίτερα ο Σβαμπ ήταν … χαμένοι και δεν μπορούσαν να περάσουν μπαλιές στους Τζόλη και Σφιντέρκσι. Ο Πολωνός είναι ντεφορμέ και έλλειπε ο επιθετικός που θα γεμίσει την αντίπαλη περιοχή.

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος: Αυτογκόλ Μιχάι και 1-1 ο Ατρόμητος! (vid)

Στο ίδιο διάστημα, οι Περιστεριώτες είχαν κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Γιαννιώτη και προσπαθούσαν στην κόντρα να απειλήσουν την εστία του Ζίβκοβιτς.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο διάστημα 50’-60’ το παιχνίδι πήρε ξέφρενο ρυθμό και η μία φάση διαδέχονταν την άλλη, ενώ ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια οι Περιστεριώτες πίεσαν και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση. Στο 53΄ο Ατρόμητος είχε δοκάρι με τον Κιβρακίδη.

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος: Το γκολ του Ζίβκοβιτς για το 1-0 (vid)

Μικρογραφία

ΠΑΟΚ –Ατρόμητος Περιστερίου 1-1

Γήπεδο: Τούμπας

Διαιτητής: Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας)

Σκόρερ: Α. Ζίβκοβιτς (57’), Μιχάι (77’ αυτογκόλ)

Κίτρινες: Γιαννιώτης (28’), Χαρίσης (39’), Σάλομον (88’), Μουνίθ (93’)

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Βαρέλα (81’ Κρέσπο), Μιχαηλίδης, Εσίτι (81’ Νινούα), Σβαμπ, Μπίσεσβαρ (86’ Βρακάς), Γιαννούλης, Τζόλης (72’ Πέλκας), Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι (72’ Κούτσιας).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Στρούγγης, Σόλομον, Χαρίσης (73’ Ούμπιδες), Κιβρακίδης, Τομάσεβιτς (84’ Νάστος), Γιακουμάκης (73’ Ενσικουλού), Ραμπέγιο (88’ Μουνίθ), Μανούσος (46’ Κωτσόπουλος).