Κι άλλο εμπόδιο στο δρόμο του Ολυμπιακού για Λέμα

Έχει βουίξει η Τουρκία πως μετά τη Μπενφίκα και τη Σεβίλλη και η Μπεσίκτας μπήκε γερά στο κόλπο για τον Αργεντινό.

Κι άλλο εμπόδιο στο δρόμο του Ολυμπιακού για Λέμα

Ο Κρίστιαν Λέμα φέρεται να είναι ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνας. Σε αυτόν έχουν εστιάσει οι Πειραιώτες που θέλουν να κλείσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται την «τρύπα» που υπάρχει σε αυτή τη θέση. Από την πρώτη στιγμή, ωστόσο αναφέραμε ότι η συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι καθόλου εύκολη.

Το αντίθετο μάλιστα, αφού οι δυσκολίες που υπάρχουν είναι πολύ μεγάλες και αυτές οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στο ενδιαφέρον που έχουν δείξει ομάδες από το εξωτερικό. Μπενφίκα και Σεβίλλη είναι γνωστό ότι βρίσκονται στο… κόλπο από την πρώτη στιγμή. Αμφότερες, ωστόσο φέρεται να έχουν κάνει πολύ δυνατές προτάσεις για τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό.

Δεν είναι όμως οι μοναδικές ευρωπαϊκές ομάδες που θέλουν τον παίκτη. Από το πρωί έχει βουίξει η Τουρκία πως η Μπεσίκτας έχει κάνει δυνατό μπάσιμο για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Οι «μαύροι αετοί» φέρονται να έχουν καταθέσει μία πολύ καλή πρόταση στην πλευρά του παίκτη για να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη.

Ένα ακόμα εμπόδιο προστέθηκε στον δρόμο του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Κρίστιαν Λέμα, ο οποίος μπορεί να είναι ο πρώτος στόχος αυτή τη στιγμή, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολη περίπτωση. Στον Πειραιά, ωστόσο τον έχουν ξεχωρίσει και έχουν διακρίνει σε αυτόν στοιχεία που ταιριάζουν στον προπονητή και τα θέλει στο παιχνίδι του.

Είναι ένας στόπερ που μπορεί να βγάλει σωστά την πρώτη πάσα και να βοηθήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Προέρχεται από γεμάτη σεζόν και το σημαντικότερο είναι πως δεν έχει βγάλει τραυματισμούς. Όλα αυτά θέλει να τα εντάξει στο παιχνίδι του ο Ολυμπιακός, αλλά το σίγουρο είναι πως δεν παίζει μόνος του. Οι αντίπαλοι του είναι δύσκολοι και πολύ ισχυροί στο οικονομικό κομμάτι.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή στις συζητήσεις που έχει κάνει με τον Ολυμπιακό δεν έχει εμφανιστεί αρνητική αρκεί φυσικά να ικανοποιηθεί στο οικονομικό κομμάτι. Εκείνο που έχουν διαπιστώσει, όμως, οι Πειραιώτες είναι πως ο παίκτης δεν «καίγεται» να πάρει άμεσα απόφαση για το μέλλον του. Είναι διατεθειμένος να περιμένει κι άλλες προτάσεις όπως κάνει τώρα με την Μπεσίκτας.