Πρώτος στόχος ο Λέμα για την άμυνα του Ολυμπιακού

Έχασε έδαφος ο Μολέδο και ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός της Μπελγράνο απασχολεί αυτή τη στιγμή τον Ολυμπιακό.

Πρώτος στόχος ο Λέμα για την άμυνα του Ολυμπιακού

Δεν ήταν μυστικό πως ο Ολυμπιακός τα έδωσε όλα για τον Ροντρίγκο Μολέδο. Και στη Βραζιλία τις προηγούμενες ημέρες υπήρχε σωρεία δημοσιευμάτων σύμφωνα με τα οποία ο 30χρονος αμυντικός είναι κοντά στους Πειραιώτες. Στο μεγάλο Λιμάνι γνώριζαν από την αρχή πως υπήρχαν αρκετές δυσκολίες έτσι ώστε να κλείσει η συμφωνία με την Ιντερνασιονάλ.

Πράγματι, λοιπόν, οι Πειραιώτες στρέφονται αλλού για την ενίσχυση του κέντρο της άμυνας τους. Ο Κριστιάν Λέμα είναι ο ποδοσφαιριστής που βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για τον κεντρικό αμυντικό της Μπελγράνο για τον οποίο αυτή τη στιγμή φουλάρουν οι Πειραιώτες.

Πρόκειται, πάντως για μία πολύ δύσκολη περίπτωση, αφού για τον Κρίστιαν Λέμα έχουν δείξει ενδιαφέρον μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ. Η Σεβίλλη πρεσάρει την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ενώ στο... κόλπο είναι και η Τραμπζονσπόρ με λιγότερες βέβαια πιθανότητες. Πολύ γερά στην υπόθεση έχει μπει και η Μπενφίκα, η οποία προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή με συνολικές απολαβές 4,5 εκατ. ευρώ.

Ο Κρίστιαν Λέμα έχει κάνει μία πολύ καλή σεζόν με τη Μπελγράνο με τη φανέλα της οποίας έπαιξε σε 22 παιχνίδια, ενώ σκόραρε έξι φορές και είχε τρεις ασίστ. Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός της Μπελγράνο μένει ελεύθερος στο τέλος Ιουνίου, ενώ έχει τη δυνατότητα να παίξει τόσο ως δεξί στόπερ όσο και ως αριστερό.