Σισέ: «Θα είμαι καλύτερος»

Ο Παπέ Σισέ ήταν βασικός στο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο και εμφανίστηκε αισιόδοξος πως την επόμενη σεζόν θα είναι πολύ καλύτερος.

Σισέ: «Θα είμαι καλύτερος»

Η περσινή σεζόν ήταν αρκετά δύσκολη για τον Παπέ Σισέ, ο οποίος λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε έμεινε για πολύ μεγάλο διάστημα εκτός. Ο Σενεγαλέζος στόπερ στο φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήταν βασικός και στις δηλώσεις που έκανε στη Nova μετά το τέλος του αγώνα εμφανίστηκε σίγουρος πως τη νέα σεζόν θα είναι καλύτερος.

Αναλυτικά ο Παπέ Σισέ μίλησε:

Για τις δυσκολίες της φετινής προετοιμασίας: «Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις σωστή προετοιμασία με αυτές τις συνθήκες. Είχαμε συνεχείς αναβολές του τελικού, είναι λογικό η ομάδα να μην έχει καλό ρυθμό. Όμως το φιλικό αυτό θα μας βοηθήσει να δούμε τι πρέπει να διορθώσουμε και τι να βελτιώσουμε».

Για τη διεξαγωγή του τελικού με τα περυσινά ρόστερ: «Εμείς απλά σεβόμαστε τους κανόνες κάθε διοργάνωσης. Είναι αλήθεια ότι χάσαμε σημαντικούς παίκτες από την περυσινή σεζόν αλλά θα παίξουμε με την ομάδα που έχουμε. Θα προετοιμαστούμε και θα τα δώσουμε όλα για να καλύψουμε τα κενά».

Πώς αισθάνεται φέτος σε σχέση με την περυσινή χρονιά: «Νιώθω καλά κι ελπίζω η φετινή χρονιά να είναι καλύτερη από την περυσινή. Ο τραυματισμός και η ασθένεια μου με πήγαν πολύ πίσω πέρυσι. Στη συνέχεια βελτιώθηκα και πιστεύω ότι στο τέλος βοήθησα την ομάδα. Φέτος θέλω να είμαι καλύτερος και πιστεύω ότι θα είμαι καλύτερος, νιώθω καλά και θα δώσω αυτά που θέλω στην ομάδα».

Αν είναι ευλογία παίκτες όπως οι Βαλμπουενά και Ραφίνια: «Είναι σημαντικό να έχουμε τέτοιους παίκτες στην ομάδα μας. Έχουν αποδείξει πάρα πολλά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, έχουν αποδείξει την αξία τους και είναι ευλογία για τους νέους παίκτες να τους έχουμε δίπλα μας. Βοηθούν κυρίως τους νέους παίκτες με την παρουσία τους να γίνουν καλύτεροι. Βοηθούν όμως και το σύνολο και την ίδια την ομάδα».