Καραγεωργίου: «Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια»

Ο τεχνικός της Ξάνθης, Νίκος Καραγεωργίου, δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του παρά την ήττα (1-0) στα μπαράζ από τον Απόλλωνα.

Καραγεωργίου: «Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια»

Παρά την ήττα (1-0) από τον Απόλλωνα στα μπαράζ για την άνοδο στη Super League 1, ο προπονητής της Ξάνθης, Νίκος Καραγεωργίου, παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του, ενώ αναφέρθηκε και στο επόμενο παιχνίδι των δύο ομάδων το ερχόμενο Σάββατο (29/8) στη Ριζούπολη.

«Νομίζω ότι τώρα τα πράγματα είναι πιο εύκολα γιατί πριν δεν ξέραμε πώς θα ανταποκριθούν τα νέα παιδιά. Δώσανε την ψυχή τους και ο κόσμος πρέπει να είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια. Θα πάμε στην Αθήνα για να παλέψουμε. Όπως καταλαβαίνετε ήταν πολύ δύσκολο για εμάς μείναμε και με 9 ποδοσφαιριστές για αρκετή ώρα. Το ψυχολογικό κομμάτι ήταν κυρίως το πρόβλημα μας. Στην αρχή η εικόνα μας ήταν κάπως μέτρια αλλά στη συνέχεια βελτιωθήκαμε», επεσήμανε αρχικά μιλώντας στην κάμερα της «ΕΡΤ».

Όταν ρωτήθηκε για το αν η ομάδα του ελπίζει ενόψει και του επόμενου αγώνα απάντησε «βέβαια, παίρνοντας τα παιδιά αυτή την παράσταση και βλέποντας τον αντίπαλο καταλαβαίνουν ότι μπορούν να κάνουν κάτι καλό», ενώ για τις αλλαγές στο ιδιοκτησιακό κομμάτι, σημείωσε: «Δεν γνωρίζω εγώ είμαι μαζί με τα παιδιά κάθε μέρα και κάνουμε προπονήσεις».

Ξάνθη - Απόλλων Σμύρνης 0-1: Προβάδισμα ανόδου για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» (highlights)