ΑΕΚ: Περιμένει τους Άραβες για Μάνταλο

Στην ΑΕΚ περιμένουν την επίσημη πρόταση της Αλ Νασρ για τον Πέτρο Μάνταλο προκειμένου να αποφασίσουν τι θα γίνει με τον αρχηγό τους.

ΑΕΚ: Περιμένει τους Άραβες για Μάνταλο

Η ΑΕΚ έχει ήδη απορρίψει μία πρόταση της Αλ Νασρ για τον Πέτρο Μάνταλο, η οποία ήταν ύψους 3,5 εκατ. ευρώ. Παρόλα αυτά οι Άραβες είχαν διαμηνύσει στους «κιτρινόμαυρους» πως θα επανέλθουν με νέα και πιο βελτιωμένη πρόταση.

Είχαν ενημερώσει την ΑΕΚ ότι αυτό θα γινόταν έως τη Δευτέρα, αλλά σήμερα (22/8) Σάββατο δεν έφτασε στα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ καμία επίσημη πρόταση για τον ποδοσφαιριστή. Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει είτε την Κυριακή, είτε τη Δευτέρα.

Η Αλ Νασρ προφορικά έχει ενημερώσει την ΑΕΚ πως θα κάνει προσφορά 4,5 εκατ. ευρώ για την αγορά του ποδοσφαιριστή. Ακόμη, ωστόσο δεν έχει γίνει εγγράφως αυτή η προσφορά. Μάλιστα η Αλ Νασρ έχει σκοπό να προτείνει στον παίκτη ένα συμβόλαιο ύψους 3 εκατ. ευρώ το χρόνο, ενώ θέλει να τον «δέσει» για δύο χρόνια.

Στην ΑΕΚ αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για το θέμα του Πέτρου Μάνταλου παρά μόνο να περιμένουν πότε θα έρθει η επίσημη προσφορά των Αράβων για να την εκτιμήσουν και να αποφασίσουν αν θα τη δεχτούν.