Ραφίνια: Οι πρώτες δηλώσεις και φωτογραφίες στο αεροδρόμιο (pics)

Ο Ραφίνια στις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξη του στην Ελλάδα εμφανίστηκε χαρούμενος για την εξέλιξη που είχαν οι συζητήσεις με τον Ολυμπιακό.

Ραφίνια: Οι πρώτες δηλώσεις και φωτογραφίες στο αεροδρόμιο (pics)

Όπως αναμενόταν ο Ραφίνια στις 16:00 ώρα Ελλάδας αφίχθη στη χώρα μας και είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ήταν η βασική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνας του.

Έφτασε στη χώρα μας και αφού περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις θα βάλει την υπογραφή του στο διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά. Ο Βραζιλιάνος αν και κουρασμένος από το μεγάλο του ταξίδι ήταν ευδιάθετος και έτοιμος για να πιάσει δουλειά.

Στο «Ελ. Βενιζέλος» υποδέχτηκε τον ποδοσφαιριστή ο διευθυντής επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ, Νίκος Γαβαλάς, ενώ βρέθηκαν και κάποιοι λίγοι οπαδοί της ομάδας που αποθέωσαν και καταχειροκρότησαν τον ποδοσφαιριστή.

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ για τον Ολυμπιακό. Είμαι κουρασμένος από το μεγάλο ταξίδι. Θα τα πούμε καλύτερα στην πορεία», ανέφερε ο ποδοσφαιριστής στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.