Αγραφιώτης: «Είναι εξευτελιστικό για το θεσμό του Κυπέλλου»

Ο Τάκης Αγραφιώτης εξαπέλυσε επίθεση στον Παναγιώτη Δημητρίου για την απόφαση της  ΕΠΟ να γίνει ο τελικός με τα περσινά ρόστερ.

Αγραφιώτης: «Είναι εξευτελιστικό για το θεσμό του Κυπέλλου»

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ θα γίνει με τα περσινά ρόστερ όπως αποφάσισε η ΕΠΟ κάτι που σημαίνει ότι οι Πειραιώτες θα παίξουν χωρίς τους Τσιμίκα, Ελαμπντελαουί και με τον Σα να είναι τραυματίας και όλα να δείχνουν πως δεν θα προλάβει.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Με τα περσινά ρόστερ θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης κατά τη διάρκεια της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ έριξε βολές κατά του Δημητρίου λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Λειτούργησε σαν παράγκα ο κ. Δημητρίου, μόνος του. Γιατί ο κ. Γραμμένος σας ζήτησε το λόγο σαν πρόεδρο της επιτροπής. Δεν πήρατε απόφαση ως επιτροπή διοργανώσεων και είπατε τη γνώμη σας. Παράγκα κανονική υπάρχει και πρέπει να παρέμβει ο Εισαγγελέας! Έχετε μία ευκαιρία να διορθώσετε το λάθος σας. Τι τελικός είναι αυτός εν μέσω προετοιμασίας; Είναι τελικός ή αγώνας προετοιμασίας; Το ξαναφέρνω το θέμα γιατί είναι παράλογο, παράνομο και εξευτελιστικό για το θεσμό του κυπέλλου», ήταν τα λόγια του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Δημητρίου όταν άκουσε όλα τα παραπάνω από τον Αγραφιώτη απλά ψέλλισε πως συζήτησε με κάποιους και πήραν τη συγκεκριμένη απόφαση. Μάλιστα ο Διακοφώτης για να υπερασπιστεί την απόφαση επικαλέστηκε πως η FIFA παροτρύνει τις ομάδες να αγωνιστούν με τα περσινά ρόστερ.

Η αλήθεια είναι όμως ότι η FIFA παρότρυνε και τις ομοσπονδίες να τελειώσουν τη σεζόν έως τις 2 Αυγούστου και είχε στείλει επίσημες επιστολές και είχε κάνει τοποθετήσεις. Τότε δεν είχαν επικαλεστεί τη FIFA.