Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Με τα περσινά ρόστερ θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να πραγματοποιηθεί ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ με τα περσινά ρόστερ. 

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Με τα περσινά ρόστερ θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας

Χωρίς τις νέες τους προσθήκες θα παραταχθούν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ. Συγκεκριμένα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να παρουσιαστούν οι δύο ομάδες στις 30 Αυγούστου με τα περσινά τους ρόστερ.

Επιστολή της FIFA στην ΕΠΟ για τις εκλογές

Έτσι η ομάδα του Πειραιά δεν θα έχει στη διάθεση της τους Ραφίνια, Χολέμπας, Κρίστινσον, Αποστολόπουλο και όποιον άλλον αποκτήσει πριν την ημέρα του τελικού.

Φυσικά δεν θα δώσουν το παρών και οι Τσιμίκας, Ελαμπντελαουί και Χριστοδουλόπουλος καθώς αποτελούν και επίσημα παρελθόν.

Από την άλλη οι «κιτρινόμαυροι» δεν υπολογίζουν στις υπηρεσίες των Ινσούα, Ενομπακάρε, Καρακλάγιτς, Ιατρούδη αλλά και των δανεικών Αραούχο και Βράνιες. Ασφαλώς απόντες θα είναι και οι Μπάρκας, Χουλτ, Κλωναρίδης και Γιακουμάκης.

Με τα περσινά ρόστερ θα παρουσιαστούν και στους αγώνες μπαράζ η ομάδα της Ξάνθης και του Απόλλωνα Σμύρνης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΕΠΟ επικαλέστηκε τη FIFA για να γίνει το ματς με τα περσινά ρόστερ κάτι που προκαλεί εντύπωση, αφού δεν την επικαλέστηκε όταν είχε ζητήσει να τελειώσει η σεζόν στις 3 Αυγούστου.