Μακέντα: «Μπάσιμο» από Λιντς

Στη Σερβία υποστηρίζουν πως η Λιντς παίρνει τον Φεντερίκο Μακέντα «μέσα από τα χέρια» του Ερυθρού Αστέρα.

Μακέντα: «Μπάσιμο» από Λιντς

Κάθε μέρα και δυο-τρία διαφορετικά σενάρια πλέκονται με τον Φεντερίκο Μακέντα σε ρόλο πρωταγωνιστή. Πολύ καλή η δουλειά από τον μάνατζέρ του δίχως άλλο, που προβάλλει τον Ιταλό στράικερ σε μια προσπάθεια να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή πρόταση.

Στον Ερυθρό Αστέρα, πάντως, δεν «ψήνονται» να δώσουν πάνω από 400 χιλιάδες ευρώ στον Παναθηναϊκό για να αποκτήσουν τον Ιταλό στράικερ, αλλά όπως φαίνεται υπάρχουν αντίζηλοι. Σύμφωνα τουλάχιστον με όσα υποστηρίζει η Σέρβικη εφημερίδα «Sportski Zurnal», υπάρχει άμεσο ενδιαφέρον της Λιντς του κόουτς Μαρσέλο Μπιέλσα, όπως αναφέρεται και στον τίτλο: «Ο Μπιέλσα «κλέβει» τον Μακέντα».

Φυσικά για την Λιντς που επανήλθε στην Πρέμιερ Λιγκ είναι μηδαμινό το ποσό που καλείται να ξεπεράσει σε σχέση με την προσφορά του Αστέρα ή ακόμα και με το ένα εκατομμύριο ευρώ που ζητά ο Παναθηναϊκός. Το θέμα είναι αν πράγματι υπάρχει αυτό το ενδιαφέρον για τον Μακέντα, ώστε να επιστρέψει στην Αγγλία στο υψηλότερο επίπεδο ή πρόκειται απλά για φήμη και τρικ του ατζέντη του για να ανεβάσει την προσφορά του Ερυθρού Αστέρα και όποιου άλλου ενδιαφερόμενου.