«Ο Τράουκο στον πολυνίκη της Ελλάδας, Ολυμπιακό»

«Ο Μιγκέλ Τράουκο θα παίξει στο Champions League 2020-21 με τον Ολυμπιακό», γράφει περουβιανός δημοσιογράφος.

«Ο Τράουκο στον πολυνίκη της Ελλάδας, Ολυμπιακό»

Τη βεβαιότητα ότι ο Μιγκέλ Τράουκο θα είναι ο αντικαταστάτης του Κώστα Τσιμίκα στον Ολυμπιακό εκφράζει δημοσιογράφος από το Περού. Ο λόγος για τον Χούλιο Βασάλο, δημοσιογράφο από την ιστοσελίδα GOLPERU.

Ο Βασάλο γράφει στα social media: «Ο Miguel Trauco είναι ήδη παίκτης Ολυμπιακού. Τις επόμενες ώρες η υπογραφή του θα είναι επίσημη. Φτάνει στον νυν πρωταθλητή και πολυνίκη της Ελληνικής Super League με 45 τίτλους. Θα παίξει στο Champions League 2020-21».

Μιγκέλ Τράουκο: Ποιος είναι και τι κάνει ο Περουβιανός που «μπορεί να παίξει στην Ελλάδα» (vid)

Από την πλευρά τους οι Γάλλοι γράφουν ότι "ο Τράουκο συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για να αντικαταστήσει τον Τσιμίκα που πήγε στη Λίβερπουλ". Ο Κλοντ Πιελ αποφάσισε να "κόψει" τον Μιγκέλ Τράουκο από την αποστολή της Σεντ Ετιέν για το φιλικό της Τετάρτης (12/8) με την Ρεν.

Μάλιστα τα ρεπορτάζ των Γάλλων αναφέρουν πως η Σεντ Ετιέν ήδη ασχολείται με τον Δημήτρη Γιαννούλη του ΠΑΟΚ για να αντικαταστήσει τον Τράουκο που φεύγει για τον Πειραιά. Ο Περουβιανός αριστερός μπακ είναι αρκετό καιρό στο… στόχαστρο των «ερυθρόλευκων» και τώρα φαίνεται πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να τελειώσει αυτή η μεταγραφή.

Από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνεται ούτε διαψεύδεται το παραμικρό. Όπως συνηθίζουν οι Πειραιώτες δεν λένε τίποτα για τα μεταγραφικά τους θέματα παρά μόνο όταν κάτι είναι έτοιμοι να ανακοινωθεί.