Μιγκέλ Τράουκο: Ποιος είναι και τι κάνει ο Περουβιανός που «μπορεί να παίξει στην Ελλάδα» (vid)

Δείτε στο βίντεο τον Μιγκέλ Άνχελ Τράουκο Σααβέδρα που φερόταν να είναι μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ όμως σύμφωνα με τους Γάλλους ο Ολυμπιακός ασχολείται σοβαρά μαζί του.

Μιγκέλ Τράουκο: Ποιος είναι και τι κάνει ο Περουβιανός που «μπορεί να παίξει στην Ελλάδα» (vid)

Μιγκέλ Άνχελ Τραούκο Σααβέδρα (Miguel Ángel Trauco Saavedra), ετών 28, αριστερός μπακ που απ' ότι ο ίδιος λέει μπορεί να παίξει στην Ελλάδα.

Είναι διεθνής με το Περού και έχει παίξει σε Ουνιόν Κομέρσιο, Ουνιβερσιτάριο, Φλαμένγκο και από το 2019, Σεντ Ετιέν.

Δείτε τον:

Ο Μιγκέλ Τράουκο είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που φέρεται να βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού. Ο Περουβιανός αριστερός μπακ δεν υπολογίζεται στη Σεντ Ετιέν και ο ίδιος έχει καταλάβει πως πρέπει να αναζητήσει αλλού την τύχη του.

Αρχικά ο παίκτης φερόταν να είναι μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ, όμως σύμφωνα με τους Γάλλους ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που ασχολείται πιο σοβαρά μαζί του. Ο Τράουκο μίλησε σε Μέσα της πατρίδας του για το μέλλον του και παραδέχτηκε πως η Ελλάδα είναι μία προοπτική.

«Η σκέψη μου είναι να μείνω και να παλέψω. Υπάρχει, ωστόσο η πιθανότητα να πάω στην Ελλάδα, αλλά με αυτό το θέμα θα ασχοληθεί η ομάδα μου και ο ατζέντης μου. Εγώ θα προσπαθήσω να δουλέψω και να παλέψω για τη θέση. Εάν με ρωτούσατε αν ήθελα να μείνω, ναι θα ήθελα, αλλά κανείς δεν ξέρει τι θα μπορούσε να συμβεί», είπε ο Περουβιανός μπακ.

Αρχικά παραδέχτηκε και ο ίδιος πως έχει μείνει πολύ πίσω όσον αφορά στις επιλογές του προπονητή του. «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν πάντα δύο ή τρεις ανά θέση οπότε ο προπονητής αποφασίζει για τη θέση. Αν μπορούσε να έβαζε και τους τρεις, αλλά πρέπει να αποφασίσει για έναν. Είμαι ρεαλιστής, πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά.

Ξέρω ότι είναι δύσκολο για μένα να παίξω, αλλά παραμένω δυνατός και δουλεύω σκληρά για να παίξω. Το πρωτάθλημα αρχίζει τον Αύγουστο και αν είμαι δυνατός και δουλεύω σκληρά μπορεί να παίξω. Έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν», ανέφερε ο Περουβιανός αριστερός μπακ, ο οποίος παραδέχτηκε ότι η κατάσταση γι' αυτόν είναι δύσκολη στη Σεντ Ετιέν, αλλά περιμένει την ευκαιρία του.