Εκτός αποστολής ο Τράουκο σε φιλικό της Σεντ Ετιέν

Ο Κλοντ Πιελ αποφάσισε να «κόψει» τον Μιγκέλ Τράουκο από την αποστολή της Σεντ Ετιέν για το φιλικό της Τετάρτης (12/8) με την Ρεν. Από το πρωί οι Γάλλοι κάνουν λόγο για συμφωνία του παίκτη με τον Ολυμπιακό.

Εκτός αποστολής ο Τράουκο σε φιλικό της Σεντ Ετιέν

Χαμός γίνεται από το πρωί της Τρίτης (11/8) αναφορικά με τον Μιγκέλ Τράουκο, ο οποίος εμφανίζεται να έχει δώσει τα χέρια με τον Ολυμπιακό και να απομένει μόνο να τα βρουν οι «ερυθρόλευκοι» με την Σεντ Ετιέν. Ο Περουβιανός αριστερός μπακ που έχουν ξεχωρίσει στο λιμάνι για το αριστερό άκρο της άμυνας, δεν θα δώσει το «παρών» στο φιλικό που θα δώσουν οι «στεφανουά» με την Ρεν την Τετάρτη (12/8).

«Ο Τράουκο συμφώνησε με τον Ολυμπιακό»

Ο Κλοντ Πιελ ανακοίνωσε 24άδα και σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Τράουκο, όπερ σημαίνει ότι μέσω αυτής της απόφασης ουσιαστικά τον «τέλειωσε» από το «Ζοφρουά Γκισάρ».

Ήταν μία εξέλιξη λίγο έως πολύ αναμενόμενη, καθώς από τη στιγμή που υπάρχουν συζητήσεις ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Σεντ Ετιέν για τη μεταγραφή του παίκτη και ο προπονητής του ούτως ή άλλως δεν τον υπολόγιζε για την επόμενη χρονιά, δεν είχε κανένα απολύτως νόημα να μπει στη διαδικασία να πάει στο Ρεν για να παίξει ένα φιλικό παιχνίδι.

Ο Τράουκο λοιπόν το μόνο που μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή, είναι να περιμένει την κατάληξη των συζητήσεων ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Φαίνεται λοιπόν ότι η μεταγραφή του έχει μπει στο τελικό στάδιο...

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας