Καρέρα: «Δεν αλλάζει τίποτα το CAS-Πάμε να κερδίσουμε τους 3 αγώνες για τη 2η θέση»

Ο προπονητής της ΑΕΚ Μάσιμο Καρέρα τοποθετήθηκε για την απόφαση του CAS που ευνοεί τον ΠΑΟΚ στην κούρσα για τη 2η θέση.

Καρέρα: «Δεν αλλάζει τίποτα το CAS-Πάμε να κερδίσουμε τους 3 αγώνες για τη 2η θέση»

Για την απόφαση του CAS που έδωσε πίσω τους 7 βαθμούς στον ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα να περάσει και πάλι στην 2η θέση της βαθμολογίας, αλλά και το επερχόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, μίλησε ο Μάσιμο Καρέρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ στη Nova:

Για την επιστροφή των βαθμών στον ΠΑΟΚ: «Δεν αλλάζει απολύτως τίποτα. Ξέραμε ότι θα έπρεπε να κερδίσουμε όλα τα ματς για τη 2η θέση. Πρέπει να κερδίσουμε και τους τρεις αγώνες που έχουμε μπροστά μας για τη 2η θέση».

Για το αν αλλάζει η ψυχολογία των παικτών της ΑΕΚ μετά την επιστροφή των βαθμών στον ΠΑΟΚ: «Δεν τους επηρεάζει. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Τίποτα δεν αλλάζει. Πρέπει να μπούμε σε κάθε αγώνα για τη νίκη».

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει τρόπο παιχνιδιού. Η αλλαγή είναι στον σχηματισμό. Έπαιζαν με τέσσερις αμυντικούς και τελευταία παίζουν με τρεις».

Για το αν είναι πιο έντονη η ανάγκη για την ΑΕΚ να κερδίσει τον Παναθηναϊκό: «Όχι, δεν έχει αλλάξει κάτι. Ξέραμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε όλους τους αγώνες για να κατακτήσουμε τη 2η θέση. Τώρα θα μπούμε με -3 βαθμούς και πρέπει να μπούμε για να κερδίσουμε».

Για τις δηλώσεις του για τον Βράνιες και αν υπάρχει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ΑΕΚ: «Ο Όγκνιεν είναι ένας πολύ καλός αμυντικός. Εξέφρασα απλά την επιθυμία μου, θα ήμουν χαρούμενος αν επέστρεφε».