Ολυμπιακός Β’-Athens Kallithea 1-2: Μεγάλο διπλό η Καλλιθέα, φωνές των Πειραιωτών για τη διαιτησία

Η Athens Kallithea επικράτησε με σκορ 2-1 του Ολυμπιακού Β’ στον Ρέντη με τους Πειραιώτες να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία.

Ολυμπιακός Β’-Athens Kallithea 1-2: Μεγάλο διπλό η Καλλιθέα, φωνές των Πειραιωτών για τη διαιτησία

Νικηφόρα πέρασε η Athens Kallithea από τον Ρέντη όπου επικράτησε με σκορ 2-1 του Ολυμπιακού Β’. Η αθηναϊκή ομάδα έφτασε τους 27 βαθμούς και βρίσκεται στο +4 από τα Χανιά.

Στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ντεμέτριους άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ενώ στη συνέχεια ο Ολυμπιακός πίεσε και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης. Τελικά στο 73’ ο Ντεμέτριους έκανε το 2-0 για την Athens Kallithea με τον Ολυμπιακό, ωστόσο να μειώνει σε 2-1 με τον Σαπουντζή.

Οι Πειραιώτες, ωστόσο διαμαρτύρονται για τη φάση του 65’ όταν ο Ανδρούτσος εκτέλεσε κόρνερ και η μπάλα, σύμφωνα με τον Ολυμπιακό, βρήκε στο χέρι του Λουκίνα, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Ολυμπιακός Β’: Παπαδούδης, Ανδρούτσος (81′ Σγουρός), Βλαχομήτρος, Μπαγκαλιάνης, Παπακανέλλος (72′ Κωστούλας), Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Κατσουλίδης (78′ Μαρίνος), Κεϊτά (72′ Φατιγκά), Μουζακίτης (78′ Σαπουντζής), Αργυρίου.

Καλλιθέα: Κότσαρης, Μεχίας, Μαρόττα, Μανθάτης (71′ Τσιβελεκίδης), Μπουλούλης, Ματίγια, Νταμιάν Σίλβα, Μουστακόπουλος, Κυνηγόπουλος, Ντεμέτριους, Λουκίνας (71′ Βασιλόγιαννης).