Δερμιτζάκης: «Είμαστε ομάδα που αρνείται να χάσει»

Ο Παύλος Δερμιτζάκης μίλησε για τη νίκη του Πανσερραϊκού επί της Αναγέννησης Καρδίτσας και κράτησε χαμηλούς τόνους για τη συνέχεια.

Δερμιτζάκης: «Είμαστε ομάδα που αρνείται να χάσει»

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Πανσερραϊκός που επικράτησε με σκορ 2-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας στις Σέρρες. Ο Παύλος Δερμιτζάκης μετά το τέλος της αναμέτρησης κράτησε χαμηλούς τόνους και έμπλεξε το εγκώμιο της αντιπάλου του.

Αναλυτικά ο Παύλος Δερμιτζάκης μίλησε:

Για το παιχνίδι: Είμαστε μία ομάδα που παιχνίδι με παιχνίδι θα βλέπετε βελτίωση. Θα βλέπετε μία ομάδα που θα αρνείται να χάνει και αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλή ομάδα που είναι στο γκρουπ των ομάδων που διεκδικούν την άνοδο. Πριν σκοράρουμε είχαν δύο δοκάρια, αλλά κόντρα στη ροή μπήκαμε μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο διαχειριστήκαμε το παιχνίδι και καταφέραμε να το κλειδώσουμε.

Για το τι σημαίνει αυτή η νίκη: Κερδίσαμε στην έδρα μας μία ομάδα που είναι πάρα πολύ καλή και είναι στο γκρουπ των διεκδικητών. Δεν σημαίνει τίποτα άλλο. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και σε αυτά που ήρθαν από τον πάγκο και έδωσαν έξτρα βοήθεια και φυσικά σε αυτόν τον κόσμο γιατί μας βοήθησε πάρα πολύ.