Απόλλων Σμύρνης –Ολυμπιακός Β’ 1-0: Τέσσερις νίκες με το ίδιο σκορ η «ελαφρά ταξιαρχία»

Ο Απόλλων Σμύρνης πανηγύρισε την τέταρτη νίκη με το ίδιο σκορ (1-0) κόντρα στον Ολυμπιακό Β’ και ακολουθεί την Κηφισιά στην κατάταξη του νότιου ομίλου της Super League 2. Δίχως νίκη πορεύονται έπειτα από πέντε ματς οι «ερυθρόλευκοι» του Γιάννη Οκκά

Απόλλων Σμύρνης –Ολυμπιακός Β’ 1-0: Τέσσερις νίκες με το ίδιο σκορ η «ελαφρά ταξιαρχία»

Τέσσερις νίκες σε πέντε ματς μετρά ο Απόλλων Σμύρνης στη Super League 2, όλες με σκορ 1-0. Την Τετάρτη (7/12) και σε εξ' αναβολής ματς της τρίτης αγωνιστικής, η «ελαφρά ταξιαρχία» κέρδισε στην Νέα Σμύρνη -όπου φιλοξενείται φέτος- τον Ολυμπιακό Β’ και πορεύεται στην δεύτερη θέση της κατάταξης με 13 πόντους, έναντι 15 της απόλυτης Κηφισιάς.

Το χρυσό γκολ για την ομάδα του Γιάννη Τάτση, πέτυχε ο Άντονι Φατιόν με εκτέλεση φάουλ στο 57’. Επιπλέον, οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν και ευκαιρίες και δοκάρι με τον Χαλίμι στο 2’ για να πετύχουν περισσότερα τέρματα, ωστόσο κράτησαν καθαρή εστία και στο πέμπτο ματς της σεζόν (!) και αυτό ήταν αρκετό για την νίκη..

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός Β’ έμεινε δίχως νίκη στο ενεργητικό του έπειτα από πέντε ματς. Η ομάδα του Γιάννη Οκκά ήταν ανταγωνιστική, είχε ευκαιρίες, δοκάρι σε σουτ του Βοΐλη στο 69’, αλλά της έλειψε ξανά το γκολ. Ένα τέρμα και δύο βαθμοί σε πέντε ματς, συνθέτουν την πενιχρή παραγωγή των Πειραιωτών στη φετινή περίοδο και γι’ αυτό παραμένουν στην ζώνη του υποβιβασμού (αν και βάση προκήρυξης το πρωταθλήματος δεν επιτρέπεται ούτε να ανέβουν ούτε να πέσουν από την Β’ Εθνική).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Κότσαρης, Ντομίνγκες, Τσελεπίδης, Φατιόν, Μωραΐτης (60’ Ράιτ), Οντόνε, Χαλίμι (89’ Τσαμούρης), Λούι, Σίγκνεβιτς, Παπαγεωργίου (82’ Κοροβέσης), Ερέρα (60’ Πατάπης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Παπαδούδης, Λιάτσος (53’ Συρμής), Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Νίκολιτς (46’ Κατσουλίδης), Μαυρουδής, Μαρίνος (63’ Βλαχομήτρος), Βοΐλης (84’ Αλίγιαγκιτς), Κωστή, Χρυσόπουλος, Καρακούτης (63’ Ιμπαγάσα).