Super League 2: Κίνδυνος αφαίρεσης πέντε έως δέκα βαθμών για τον Απόλλωνα Πόντου

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έκανε δεκτή την καταγγελία του Πιερικού κατά του Απόλλωνα Πόντου, με αποτέλεσμα οι Θεσσαλονικείς να κινδυνεύουν με ποινή αφαίρεσης πέντε έως δέκα βαθμών

Super League 2: Κίνδυνος αφαίρεσης πέντε έως δέκα βαθμών για τον Απόλλωνα Πόντου

Δεκτή έγινε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η καταγγελία του Πιερικού κατά του Απόλλωνα Πόντου σύμφωνα με το νόμο που απαγορεύει να υπάρχει πρώτου βαθμού συγγένεια μεταξύ προπονητή, διοικούντων και μεγαλομετόχων. Στην ομάδα της Καλαμαριάς προπονητής είναι ο Δημήτρης Καλαίτζίδης και μεγαλομέτοχος ο αδερφός του Άλεξ Κάλας και η ΕΕΑ έκανε δεκτή την καταγγελία χαρακτηρίζοντας την παράβαση «βαρεία».

Αυτό σημαίνει πως ο Απόλλων Πόντου κινδυνεύει με αφαίρεση πέντε έως δέκα βαθμών, η οποία ωστόσο θα έχει ισχύει από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς η βαθμολογία της κατηγορίας ήδη επικυρώθηκε. Επί της υπόθεσης θα αποφασίσει ο Αθλητικός δικαστής της Super League 2, ενώ η όποια ποινή, θα είναι εφέσιμη.

Από τον Πιερικό, πάντως, τονίζεται, πως έχει ήδη γίνει έφεση στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ με την οποία ζητά την αναστολή επικύρωσης της βαθμολογίας, ώστε η όποια ποινή επιβληθεί να αφορά στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε και όχι το επόμενο.