Δερμιτζάκης: «Δεν αξίζαμε να χάσουμε»

Ο προπονητής της Βέροιας, Παύλος Δερμιτζάκης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό Β' στάθηκε στον κακό αγωνιστικό χώρο που δυσκόλεψε και τις δύο ομάδες.

Δερμιτζάκης: «Δεν αξίζαμε να χάσουμε»

Με γκολ στο 90ο λεπτό η Βέροια κατάφερε και ισοφάρισε σε 1-1 τον Ολυμπιακό Β' στην Καισαριάνη. Ο Παύλος Δερμιτζάκης στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στον κακό αγωνιστικό χώρο που είχε ως αποτέλεσμα να δυσκολέψει τις προσπάθειες και των δύο ομάδων.

Αναλυτικά ο Παύλος Δερμιτζάκης μίλησε:

Για το αήττητο: Σε ένα τερέν που δεν μπορούσες να παίξει καλό ποδόσφαιρο, δύο ποιοτικές ομάδες δεν είχαν τη δυνατότητα να δείξουν την ποιότητα τους. Προσπαθήσαμε ο καθένας να πάρει τις ευκαιρίες του. Κόντρα στη ροή δεχτήκαμε ένα γκολ. Φαινόταν ότι ο Ολυμπιακός πήγαινε να πάρει το ματς, αλλά οι αλλαγές βοήθησαν και τα παιδιά έδειξαν ότι αρνούνται να χάσουν.

Για την πορεία της Βέροιας στην κατηγορία: Είμαστε μία καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Είμαστε σε ένα γκρουπ με ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο. Θεωρώ ότι σήμερα δεν ήταν για να χάσουμε. Βάσει εικόνας και ευκαιριών δεν αξίζαμε να χάσουμε.