Πανσερραϊκός: «Ο κόσμος μας η δύναμή μας»

Έτοιμοι για δράση στον Πανσερραϊκό, που καλεί τον κόσμο να αποτελέσει εκ νέου τον 12ο παίκτη των ερυθρόλευκων.

Πανσερραϊκός: «Ο κόσμος μας η δύναμή μας»

Πριν από τα ματς για το κύπελλο με τον Βόλο και για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό Βόλου, η διοίκηση του Πανσερραϊκού θέτει σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου. Η σχετική ενημερωτική ανακοίνωση των ερυθρόλευκων αναφέρει: «Ο κόσμος είναι η δύναμη μας, η δύναμη του Λέοντα της Αμφίπολης, η δύναμη του Πανσερραϊκού μας. Ανοίγουμε και πάλι το «σπίτι» μας, το γήπεδο μας, σε όλους εσάς που αγαπάτε τον Πανσερραϊκό. Η ομάδα μας και ο κόσμος μας, διψά για να πανηγυρίσει από κοντά, νέες Σερραϊκές επιτυχίες. Με τον κόσμο στο πλευρό μας, ο Πανσερραϊκός αποκτά ξανά, την «δύναμη του λιονταριού».
Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, παρουσιάζει τα εισιτήρια διαρκείας, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, δημιουργώντας ασφαλείς συνθήκες επιστροφής των φιλάθλων, στο γήπεδο του Πανσερραϊκού. Αντιλαμβανόμαστε τις ιδιαιτερότητες που έχουν διαμορφωθεί στο διάστημα της πανδημίας και κατανοούμε τους περιορισμούς και τις συστάσεις της επιτροπής ειδικών, ώστε να υποδεχτούμε ξανά, τους φίλους του Πανσερραϊκού!

Οι τιμές των διαρκείας
ΘΥΡΑ 1: 70€, ΘΥΡΕΣ 2-3-4: 150€, ΘΥΡΕΣ 5-6: 50€, VIP: 250€.
Τα εισιτήρια διαρκείας 2021-22 περιλαμβάνουν:
Όλους τους εντός έδρας αγώνες Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Όλους τους εντός έδρας αγώνες Kυπέλλου. Όλους τους εντός έδρας φιλικούς αγώνες. Όλους τους εντός έδρας αγώνες πλέι οφ Β’ Εθνικής (εφόσον η ομάδα συμμετέχει στη διαδικασία). Έκπτωση στα προϊόντα της ομάδας 10%. Έκπτωση για την αγορά των επίσημων εμφανίσεων 10%. Έκπτωση εγγραφής των παιδιών σας στις Ακαδημίες του Πανσερραϊκού 10%. Προσφορές χορηγών & συνεργατών».