Δερμιτζάκης: «Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ, που είναι μεγάλο κλαμπ»

Ο τεχνικός της Βέροιας, Παύλος Δερμιτζάκης αναφέρθηκε στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ.

Δερμιτζάκης: «Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ, που είναι μεγάλο κλαμπ»

Ο τεχνικός της Βέροιας, Παύλος Δερμιτζάκης, μίλησε για το φιλικό με τον ΠΑΟΚ και ευχαρίστησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Το παιχνίδι αυτό έδωσε τη δυνατότητα μετά από 1,5 χρόνο στον νομό να παρακολουθήσει μία ποδοσφαιρική αναμέτρηση. Το είχαμε και εμείς ανάγκη. Το παιχνίδι ήταν από την φύση του λόγω αντιπάλου πολύ δύσκολο. Εμείς είμαστε στην 2η φάση της προετοιμασίας που περιλαμβάνει πολλές εντάσεις και από πλευράς αγώνων είναι το λεγόμενο μοντάρισμα. Είμαστε ακόμη στην αρχή του χτισίματος.

Ο ΠΑΟΚ έχει το μέγεθός του και την ποιότητα των παικτών. Έχει μπει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχει παίξει δηλαδή αγώνα και, ουσιαστικά, ήταν πρόβα τζενεράλε για την έναρξη του πρωταθλήματος. Στο πρώτο ημίχρονο θέλαμε να αμυνθούμε στο μεσαίο τρίτο του γηπέδου, όχι πιο χαμηλά και μέσα από τις υπεραρυθμίες να είμαστε καλοί στο κομμάτι της μετάβασης, γιατί ήταν δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα ήταν πρωταγωνιστής. Δεν ήταν στο πλάνο της ομάδας αυτό το πλάνο, το δοκιμάσαμε πρώτη φορά.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν αφήσαμε τον ΠΑΟΚ να μας απειλήσει, αλλά ούτε και εμείς κάναμε φάσεις. Μετά το 65' και τις αλλαγές ο ΠΑΟΚ έκανε γκολ και είχε καλές στιγμές. Και εμείς, όμως, αργότερα είχαμε φάσεις. Το αποτέλεσμα σε αυτή τη φάση δεν μετράει, τον στόχο που έιχαμε τον πετύχαμε και θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά γιατί ανταποκρίθηκαν σε μεγάλο βαθμό παρά την κούραση που είχαν.

Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ για την παρουσία του και εύχομαι να εκπληρώσει και να πετύχει τους στόχους του σαν μεγάλο κλαμπ που είναι. Ήδη τον ένα στόχο στην Ευρώπη τον πέτυχε με την συμμετοχή του. Το έχουμε ανάγκη σαν χώρα, γιατί δεν μας τιμάει η θέση που έχουμε. Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο.

Το ότι δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα μας βγάζει εκτος προγράμματος. Πάμε κάπου στα τυφλά. Γι' αυτό είπα ότι η θέση που βρισκόμαστε σαν χώρα δεν είναι τυχαία. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ είναι και οι ομάδες των υπόλοιπων κατηγοριών που μπορούν να βγάζουν μεγάλους παίκτες. Το πρωτάθλημα νομίζω θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Εμείς θέλουμε να είμαστε μία καλή ομάδα και επειδή έχω κάνει σε υψηλό επίπεδο να σας πω ότι στο μέλλον θα απασχολήσει την Super League 1».