Χανιά: Ανανέωσε και ο Παναγιωτούδης

Μια ακόμη ανανέωση για τα Χανιά. Ο 26χρονος μέσος Κώστας Παναγιωτούδης έδωσε τα χέρια με τους Κρητικούς και συνεχίζει στην ομάδα για ακόμη μια χρόνια.

Χανιά: Ανανέωσε και ο Παναγιωτούδης

Προχωράει ο σχεδιασμός στα Χανιά με την ομάδα να ανακοινώνει ακόμη μία ανανέωση. Ο λόγος για τον 26χρονο μέσο Κώστα Παναγιωτούδη, ο οποίος συμφώνησε και θα συνεχίσει στην ομάδα της Κρήτης για ακόμη μια σεζόν.

Τα Χανιά έχουν ήδη φροντίσει να διατηρήσουν στο έμψυχο δυναμικό τους έξι παίκτες. Έχουν ανανεώσει οι Κουτζαβασίλης, Τριανταφυλλάκος, Κάρλος, Ανδρέου και Βασιλόγιαννης και Παναγιωτούδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Χανίων για την παραμονή στην ομάδα του τελευταίου:

«Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Παναγιωτούδη.

Την τελευταία διετία αποτελεί ένα από τα σημαντικά "γρανάζια" της μεσαίας γραμμής για την ομάδα μας, έχοντας συνολικά 37 επίσημες συμμετοχές (οι 36 στο πρωτάθλημα) και 2 ασίστ».

Ο 26χρονος μέσος μετά από την ανανέωση της συνεργασίας με την ΠΑΕ Χανιά δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα αποτελώ μέλος της οικογένειας των Χανίων. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, όλη τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Θα κάνω τα πάντα για να τους το ανταποδώσω. Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία».