Λεβαδειακός: Επέστρεψε έπειτα από δύο χρόνια, ο Ιταλός Τζιουζέπε Σανίνο

Ο 63χρονος Ιταλός προπονητής Τζουζέπε Σανίνο, επέστρεψε έπειτα από δύο χρόνια στον πάγκο του Λεβαδειακού

Λεβαδειακός: Επέστρεψε έπειτα από δύο χρόνια, ο Ιταλός Τζιουζέπε Σανίνο

Δεν χρειάστηκαν ούτε 24 ώρες οι επιτελείς του Λεβαδειακού για να καταλήξουν στον αντικαταστάτη του Σωτήρη Αντωνίου στην τεχνική ηγεσία. Οι Βοιωτοί στράφηκαν σε έναν παλιό γνώριμο και εν προκειμένω τον Τζουζέπε Σανίνο, ο οποίος είχε καθίσει στον πάγκο τους για 11 ματς (2 νίκες, τρεις ισοπαλίες, έξι ήττες) τη σεζόν 2018-19 στη Σούπερ Λίγκα. Τελευταία ομάδα που εργάστηκε ήταν η Ουγγρική Φερεντσβάρος, από όπου αποχώρησε τον Μάρτιο του 2020.

Από την Λιβαδειά έφυγε τον Ιανουάριο του 2019 και δύο χρόνια αργότερα γυρίζει για να αναλάβει εκ νέου τα ηνία της ομάδας, αυτήν την φορά με την προοπτική να την ανεβάσει στα μεγάλα σαλόνια. Η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει σχετικά με την νέα συνεργασία: «Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Τζιουζέπε Σανίνο.

Ο Ιταλός προπονητής επιστρέφει στην ομάδα μας έπειτα από δύο χρόνια και θα έχει ως άμεσο συνεργάτη του, όπως και στην προηγούμενη θητεία του τον κ. Στέφανο Αλμπερτόλι. Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ τους καλωσορίζει ξανά και ευχόμαστε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας».