Super League 2: Γκέλες για Ιωνικό, Λεβαδειακό, Παναχαϊκή(highlights, βαθμολογία)

Στην 9η αγωνιστική της Super League 2 δεν κέρδισαν οι τρεις πρώτοι στην κατάταξη (Ιωνικός, Λεβαδειακός, Παναχαϊκή). Έτσι ανέβηκε στη δεύτερη θέση ο Εργοτέλης που κέρδισε στην Ιεράπετρα (0-1)

Super League 2: Γκέλες για Ιωνικό, Λεβαδειακό, Παναχαϊκή(highlights, βαθμολογία)

Δύσκολη ημέρα για τους «ισχυρούς» στην Super League 2, καθώς καμία ομάδα από τις τρεις πρώτες στην κατάταξη δεν μπόρεσε να κερδίσει.

Στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε ο Ιωνικός, παρά την ήττα του στην Δράμα (2-1) από την Δόξα. Η ομάδα της Νίκαιας προερχόταν από τέσσερις συνεχόμενες νίκες, αλλά οι «Μαυραετοί» του Θανάση Κολιτσιδάκη πραγματοποιούν υψηλές πτήσεις το τελευταίο διάστημα και το επιβεβαίωσαν κόντρα στους πρωτοπόρους.

Στη δεύτερη θέση ανέβηκε ο Εργοτέλης, καθώς κέρδισε στο ντέρμπι της Κρήτης στην Ιεράπετρα (1-0) και αξιοποίησε τις γκέλες των υπόλοιπων ανταγωνιστών. Πέντε νίκες και μία ισοπαλία στην τελευταία εξάδα αγώνων για τους κιτρινόμαυρους, ενώ ο ΟΦΙ, ακόμα δεν έχει κερδίσει στην ιστορική πρώτη σεζόν στην Β’ Εθνική.

Η Παναχαϊκή δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις πρόσφατες επιτυχίες που την οδήγησαν στις ψλές θέσεις της κατάταξης, καθώς αρκέστηκε σε ισοπαλία στα Χανιά (0-0). Οι Κρητικοί, από την άλλη, εξακολουθούν να αδυνατούν να πάρουν θετικά αποτελέσματα και πορεύονται με μόνο δύο νίκες σε εννιά παιχνίδια.

Γκέλα και για τον Λεβαδειακό, ο οποίος δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση του ποιοτικού Απόλλωνα Λάρισας (0-0). Η έδρα αποδεικνύεται η αχίλλειος πτέρνα των πράσινων από τη στιγμή που μετρούν στο γήπεδό τους μόνο μία νίκη και τέσσερις ισοπαλίες.

Ούτε τα Τρίκαλα έδωσαν συνέχεια στις προηγούμενες καλές εμφανίσεις τους, στην αποστολή στην Άρτα. Ο Καραϊσκάκης αποδείχθηκε ιδιαίτερα μαχητικός και πανηγύρισε την πρώτη νίκη στη σεζόν, ελπίζοντας πως και φέτος θα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία.

Στη Ρόδο, το ματς του Διαγόρα με την Ξάνθη ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση, λόγω δυσκολίας στην μετακίνηση της αποστολής των Θρακιωτών και των διαιτητών στο νησί. Εκεί όπου ο Διαγόρας πήρε μια ακόμα «εκτός προγράμματος» νίκη (1-0) και εκπλήσσει ευχάριστα ως νεοφώτιστος, σε αντίθεση με την Ξάνθη που προβληματίζει, ούσα το υπ' αριθμόν ένα φαβορί στα χαρτιά για την άνοδο.

Τα αποτελέσματα (9η αγωνιστική)

Δόξα Δράμας – Ιωνικός 2-1 (23’ Άντερσον, 75 Αγγελόπουλος - 81’ Ρόλε)
Χανιά - Παναχαϊκή 0-0
Λεβαδειακός - Απόλλων Λάρισας 0-0
Καραϊσκάκης Άρτας – Τρίκαλα 1-0 (45’ Γιαννιώτης)
ΟΦ Ιεράπετρας – Εργοτέλης 0-1 (5’ Μπουτσάκης)
Διαγόρας Ρόδου-Ξάνθη 1-0 (48’ Αλάεθ)

Η επόμενη αγωνιστική (10η)

Σάββατο (20/2)
14.30: Εργοτέλης - Παναχαϊκή (ΕΡΤ 3)
14.45: Δόξα Δράμας – Καραϊσκάκης Άρτας (ERTSPORTS)
Κυριακή (21/2)
14.00: Απόλλων Λάρισας - Χανιά (ERTSPORTS 2)
14.45: Ιωνικός - Λεβαδειακός (ΕΡΤ 3)
14.45: Τρίκαλα - Διαγόρας (ERTSPORTS)
14.45: Ξάνθη - Ο.Φ. Ιεράπετρας (ERTSPORTS 3)