Χάμες Ροντρίγκεζ: «Ο Κορμπεράν μου έδωσε κίνητρο»
Ο Χάμες Ροντρίγκεζ αναφέρθηκε στη συνύπαρξή του με τον Κάρλος Κορμπεράν στον Ολυμπιακό.
Με δηλώσεις του σε ξένο Μέσο ο Χάμες Ροντρίγκεζ αναφέρθηκε στη θητεία του στον Ολυμπιακό και συγκεκριμένα στη συνύπαρξή του με τον Κάρλος Κορμπεράν. Ο Κολομβιανός διεθνής υποστήριξε πως ο Ισπανός προπονητής του έδωσε κίνητρο να συνεχίσει.
Συγκεκριμένα δήλωσε: «Δεν με γνώριζε, ήταν η πρώτη μου προπόνηση, αλλά ήρθε σε μια πολύ κομβική στιγμή για μένα.
Όταν πήγα στην Ελλάδα, προπονητής ήταν ο Κορμπεράν και σε μια συζήτηση που μου έμεινε έντονα, μου είπε: “Πρέπει να μπαίνεις στο γήπεδο και να σκέφτεσαι τα παιδιά σου. Υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο από αυτό; Πρέπει να παίζεις για εκείνα, γιατί είναι αυτά που υποφέρουν περισσότερο και θέλουν πραγματικά να σου πάνε όλα καλά”.
Δεν με γνώριζε, ήταν η πρώτη μου προπόνηση, αλλά ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Γι’ αυτό και στο τελευταίο Copa America ήμουν ευτυχισμένος, γιατί η Σάλο η κόρη μου ήταν μαζί μου. Ο Σάμου (ο γιος του ) ήταν ακόμα πολύ μικρός, αλλά εκείνη το έζησε σαν ένας ακόμη φίλαθλος».