«Πρόταση 1.5 εκατομμυρίου του Ολυμπιακού για τον Ογιόνο»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αφρική, ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση για τον δεξιό μπακ της Φροζινόνε, Ζερεμί Ογιόνο. 

«Πρόταση 1.5 εκατομμυρίου του Ολυμπιακού για τον Ογιόνο»

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 25χρονου δεξιού μπακ Ζερεμί Ογιόνο και έχει προσφέρει 1.500.000 ευρώ για να τον κάνει δικό του σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αφρική.

Όπως αναφέρει το Africafoot, οι ερυθρόλευκοι δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για τον 25χρονο μπακ από τη Γκαμπόν και μάλιστα έχουν υποβάλει προσφορά 1.500.000 ευρώ στη Φροζινόνε.

Ο Ογιόνο εντάχθηκε στη Φροζινόνε το καλοκαίρι του 2024, προερχόμενος από τη Μπουλόν-συρ-Μερ της Γαλλίας και έχει συμβόλαιο με τον ιταλικό σύλλογο μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

Φέτος στη Serie B, έπαιξε σε 13 αγώνες, εκ των οποίων 2 ως βασικός, με απολογισμό μία ασίστ, σε 486 λεπτά συμμετοχής. Να αναφέρουμε ότι ο 25χρονος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στη θέση του δεξιού αμυντικού, αλλά και ως δεξιός μέσος. Παράλληλα έχει χριστεί διεθνής 15 φορές με την Εθνική ομάδα της Γκαμπόν.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110