Απόλλων Λάρισας: Φρατζέσκος ο «εκλεκτός»!

Ο Κώστας Φρατζέσκος είναι ο νέος τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας.

Απόλλων Λάρισας: Φρατζέσκος ο «εκλεκτός»!

Η νέα ήττα του Απόλλωνα Λάρισας στο πρωτάθλημα της Super League 2, αυτή τη φορά με «θύτη» την Παναχαϊκή, αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το... ποτήρι για τον Γιάννη Μάγγο, ο οποίος και υπέβαλε την παραίτησή του από το προπονητικό πόστο της θεσσαλικής ομάδας.

Οι «κυανόλευκοι» δεν άργησαν. Κινήθηκαν γρήγορα και κατάφεραν να καλύψουν το κενό της τεχνικής ηγεσίας. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Κώστα Φρατζέσκο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας μετά από λεπτομερή έρευνα και αφού εξέτασε αρκετές περιπτώσεις γνωστών προπονητών, κατέληξε, βάση των όσων επιθυμούσε για την όσο καλύτερη επιλογή της, σε έναν αρκετά γνωστό και ανερχόμενο τεχνικό του Ελληνικού ποδοσφαιρικού χώρου.

Ο άνθρωπος με το ήθος και το κύρος, που άπαντες συμφωνούν, αυτός που ανέδειξε όλους τους νέους παίκτες που παίζουν στην βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, ο επί 12 χρόνια τεχνικός των Κ-17 και Κ-19 του αθηναϊκού συλλόγου και πασίγνωστος πρώην διεθνής άσος, ο κ. Κώστας Φραντζέσκος είναι πλέον ο νέος τεχνικός ηγέτης της ομάδας μας.

Ο κ. Φραντζέσκος βρέθηκε στην Λάρισα, στα γραφεία του Απόλλωνα στο κέντρο της πόλης και αφού συζήτησε τα τυπικά με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ κ. Παναγιώτη Μαντζανά, συμφώνησε να αναλάβει τα ηνία της ομάδας μας.

Τον κ. Φραντζέσκο παρουσίασε ο Οικονομικός Διευθυντής της ΠΑΕ, κ. Αχιλλέας Σακελλαρίου.

Coach καλή επιτυχία στο έργο σου και όλοι θα είμαστε δίπλα σου, σε ότι χρειαστείς για το καλύτερο του Απόλλωνα μας».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας